(VIDEO) Sudar Titana i tajna pomirenja: Zašto su Miloš i Mića zakopali RATNE SEKIRE i šta je pozadina priče?!

Autor:

Zadruga

19.10.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove noći takmicari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja medusobno postavljaju jedni drugima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš i Mića u razgovoru o svom odnosu

Miloš Bojanić je rekao da će sve da vas k*ra, mislio je i na tebe, a ja posle toga vidim da vi razgovarate, sada ste prijatelji. Objasni mi to - zahtevala je Ceca Kitić od Lepog Miće.

- Ja kapiram njegovu priču. Posle toga smo seli ovde i počeli spontano da pričamo. Ja sam njega tada pitao da li on smatra da sam ja izmišljao priče da li sam ja bio kod njega kući. On je rekao da se pogubio i da nije znao o kojoj je kući reč. On je tada rekao da se seća da sam bio kod njega kući u Novom Sadu. Ja ne želim sa njim nikakvu svađu. Mi smo od tog momenta počeli da komuniciramo. Ja Miloša poznajem 33 godine. On je meni na klupi rekao neke stvari, ja poštujem njegovu iskrenost. Da li je on posle toga pričao nešto o meni, to govori o njemu, a ne o meni - pričao je Lepi Mića. 

- Vreme je pred nama. Miloš je onaj koji je i bio. Biću onaj iskren i pošten do kraja. Ja sam podneo muški one tvoje uvrede, ja ti nisam uzvratio psovkama, jer sam znao da ćemo mi sesti kao civilizovani ljudi i sve rešiti. Većini zadrugara ne odgovara naš prijateljski odnos. Ja ću se uvek suprotstaviti nekom tvom stavu koji se meni dopada - dodao je Miloš Bojanić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurađ

19.10.2019 11:47

Nemaju nikakav razlog da se svadjaju.