Osman Karić žestoko opleo po Jeleni Pešić: Takvih devojaka je bilo dosta!

Autor: Pink.rs

Zadruga

19.10.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Stefan Karić poznat je po vezama sa mnogim poznatim damama, a među njima našla se i Jelena Pešić, koja je pre ulaska u "Zadrugu 3" stavila tačku na romansu sa njim.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Osman Karić

Kako se poslednjih dana dosta priča o Jeleninim emocijama prema Stefanu, ali i obrnuto, Osman Karić je prokomentarisao njihov odnos.

- Podrška sam Stefanu, naravno kao otac sinu, Stefan i Jelena su bili u "vezi" takvoj i tolikoj da svaka druga devojka koja je bila sa Stefanom posle nažalost preminule Dijane Milojković, može isto reći, što znači veza bez veze sa trenutno obostranim zadovoljstvom bez emocija, a takvih devojaka je bilo baš dosta. Nemam ništa protiv Jelene, mislim samo da je ušla u rijaliti kao bivša Stefanova devojka, u to sam siguran. Sama je rekla da voli starije, ozbiljnije tipove, a ne nezrele poput Stefana, taj klip sa Janjušem postoji možete se uveriti. Stefan nije neko kime se upravlja, a pogotovo nije ušao u rijaliti da traži ženu svog života - izjavio je Osman.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_pesic_official
Jelena Pešić

Međutim, kako se Osman već oglašavao na Instagram profilu o Jeleni, te je tom prilikom izneo niz uvreda na račun zadrugarke, na pitanje da li je vidi kao potencijalnu snajku, iznenadio je odgovorom.

- Snajku bira sin, moje je samo da prihvatim, koja god ona bila, izbor je na njemu - rekao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pirat

20.10.2019 12:37

Ne treba Osmana da pogodi, koga sin kući dovodi.

Odgovori 11 2