Demoliran apartman: Evo kako izgleda unutrašnjost Miljaninih odaja gde boravi mali Željko!

Autor:

Zadruga

20.10.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u Zadrugu posle gotovo dva dana vratila Miljana Kulić. Ona je nakon povratka neko vreme boravila u svom apartmanu, pre nego što je izašla da se pozdravi sa Zolom.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana koliko je puta
Miljana Kulić

Kamere su zabeležile njeno kretanje po apartmanu kao i stanje koje ju je tamo zateklo. Apartman je bio malo je reći u haosu, a Kulićeva se kretala dezorjentisana po njemu pokušavajući da pronađe stvari u brdu krša. U jednom momentu je čak počela da čeprka i po đubretu, ali ni tamo nije pronašla ono što je tražila.

Podsećamo da u ovom apartmanu ona boravi sa malim Željkom, njenim sinom, ali tu je i njena majka Marija, kao i dadilja. Dakle, tri žene tu žive. Ipak, samo jedan pogled na apartman i čovek bi rekao da ovde živi pet veoma neorganizovanih i aljkavih muškaraca, a ne tri odrasle žene koje treba da vode računa o životnom prostoru jednog deteta.   

To su primetili i gledaoci, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. 

Foto: facebook.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

20.10.2019 11:00

Tri žene - tri lenštine.

Odgovori 11 0