(VIDEO) Nataša Radan otkrila sve o aferama sa Šakom i Amar Giletom!

Autor:

Zadruga

23.10.2019

19:57 >> 19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri Nataša Radan sedela je sa Vladimirom Adžićem, sa kojim je pričala o aferama koje su uzdrmale javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan

Naime, Nataša je dovođena u aferu sa popularnim pevačima Šakom Polumentom i Amar Giletom, te je odlučila da progovori. Radanova je ispričala cimeru o poruci koju je dobila pred ulazak od pevača.

Prvenstveno je Nataša, pretpostavljamo, pričala o odnosu sa svojom majkom. 

- Bilo mi je baš teško da se prilagodim, zbog mog oca mi je bilo teško. Sa tim čovekom sam okej i dan danas, imala sam probleme dok sam živela sa njima. Nikada me nije napadao i onda, nakon toga su dobili ćerkicu i meni je bilo baš drago zbog sestre i ja sam je bukvalno čuvala. Ta moja volja, stvarno sam je volela, i ona je to posle isto izokrenula, pa sam posle morala da joj čuvam i drugo dete. Nema veze, pomagala sam joj dosta, a jedva sam čekala nakon tih maltretiranja da završim školu, počnem da radim i da počnem da živim sada.

RepublikaFoto: instagram.com/sakopolumentaofficial
Šako Polumenta

- Posle je ostavila i tog muža i dvoje dece, koliko znam otišla je sa drugim čovekom. Ona mene tako nekad zove, i onda mi kaže da je to slučajno uradila, pa se opet posvađamo. Kada sam trebala da uđem ovde, nagađali smo da li ćemo ući ili ne. Mislili su da ću da plačem, da nije bilo potrebe za takvim stresom, ali ja sam već bila potpisala ugovor pre toga. BIlo smo okej, do dana kada sam ja trebala da uđem ovde. A donekle nisam ni htela da odustanem, nisam imala potrebu da odustajem od bilo čega - pričala je Nataša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša Radan i Vladimir Adžić

A vi ste se upoznali? - upitao je Vladimir.

- Mi smo se upoznali pre par godina na nastupu, ali se nismo ni čuli, ni ništa. Nakon toga mi se on javio, dopisivali smo se neki period, videli smo se nekoliko puta, izlazili. Ja nisam krila poznanstvo sa njim, kačila sam na Instagram storije i slike sa njim. Dan pre karantina se on meni javio i pitao me kakav sam ja to čovek, zašto ulazim, tu smo se pokačili, u poslednjoj poruci ne znam šta je ostalo. Nakon karantina, ja kada sam sišla dole, drugarica mi je prenela poruku da sam ološ od čoveka jer sam pristala da ulazim ovde, da mu je žao što smo se uopšte upoznali i da ga slučajno ne spomenem. Da sam ostala sa njim u super odnosima, ja bih i dalje bila okej prema njemu. Samo bih rekla da mi je draga osoba, ali pošto se on tako poneo - govorila je zadrugarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša i Vladimir u razgovoru

A što o Amaru ne želiš da pričaš? - upitao je Adžić.

- Kad je po Beogradu ili negde po nastupima, kad mogu ja odem, vidimo se i popričamo, ali ne želim da se priča o njemu, pogotovu ne o s*ksu, jer ništa od toga nije bilo, a sve i da je bilo, ja ne bih pričala - tvrdila je Radanova.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/amargileofficial
Amar Gile

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading