Tomović izbačen iz Bele kuće zbog skandala sa Đoganijem: Produkcija rešila da podigne mere opreza!

Autor:

Zadruga

24.10.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u "Zadruzi" došlo do žestokog okršaja između Vladimira Tomovića i Gagija Đoganija. Tomović je nasrtao i vređao Gagija, pa se čak dotakao i njegove ćerke Lune Đogani, a uprkos svom ponašanju koje je bilo agresivno, Vladimir je zamerio Gagiju što mu je govorio "marš".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović...

U sukob su se uključili i Saška Karan koja je stala na stranu Vladimira Tomovića, dok je Gagija branio njegov prijatelj Sani. Ubrzo je uletelo i obezbeđenje.

- Hajde na terapiju. Nije ga ni pipnuo čovek - vikala je Saška.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani...

- Nemoj da se mešaš, nemaš pravo sad ti ovde da se mešaš. Ja ću da ti zabranim da pričaš tako o njemu - vikao je Sani na nju.

- Radiću šta ja hoću - uzvratila je Saška.

Uskoro, Tomović je skočio i kada mu je Sani uputio kritike zbog nasilnog ponašanja, te je došlo do žestoke svađe između njih dvojice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sani...

Zbog prepirke, emisija "Pitanja gledalaca" koju je vodio Milan Milošević, bila je prekinuta na nekoliko minuta. 

Posle kazne koju je Tomović dobio u visini svog honorara, produkcija je rešila da podigne mere opreza pa je Tomović bio odveden na razgovor "tu ispred" kako on sam kaže. U Beloj kući vlada opsadno stanje, obezbeđenje je na svakom ćošku i prati se svaki korak agresivnog Crnogorca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading