KRIJE DA PROLAZI KROZ PAKAO: Miljani Kulić zbog tumora na jajniku mora da se ukloni plod?!

Autor: Svet

Zadruga

25.10.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi sumnjali da je Miljana Kulić na kraju pristala na kiretažu jer se plaši da dete ipak nije Zolinio, kako je govorila, razlog je, tvrdi izvor sasvim drugačije prirode i ni najmanje nije za šalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Iako u prvom momentu nije htela ni da čuje za abortus pa se sa majkom zbog toga svađala, Miljana je naprasno promenila ploču i saopštila da je intervenciju zakazala, a onda već dva puta promenila termin. I dok se po "Zadruzi" nagađa o razlozima odlaganja kiretaže, Miljana od svih krije da su joj na pregledu pronašli izraslinu zbog čega su je savetovali da bi za nju najbolje bilo da odradi abortus.

- Na pregledu su joj rekli da ima cistu na jajniku, ali se još uvek ne zna koje je prirode, čekaju se rezultati. U svakom slučaju to bi dodatno iskomplikovalo trudnoću, pa je Miljana odlučila da abortira, jer je svesna da je takva trudnoća čak i pod uslovom da nije životno ugrožena, jako teška.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- Sve vreme vrti neke sumnjičave priče, pa je čak pokušala da nagovesti Zoli kako dete možda i nije njegovo, samo da mu ne bi rekla istinu. Užasno se plaši da će je i on i svi ostali sažaljevati ako otkrije u čemu je problem, a to je jedino što nikako ne želi. Lakše će podneti i da je mrze nego da je žale. S druge strane, nema to sa kim da podeli i zbog toga je toliko loše ovih dana. I pored abortusa, koji sada zna da mora da obavi i to je razdire, brine da li će kasnije uopšte moći da ima decu ako bude htela. On u njenom slučaju može ostaviti trajne posledice, koje su joj lekari već i predočili. Mnogo je teže kada je prethodni porođaj završen carskim rezom, kao u njenom slučaju. Tu onda postoji ožiljak na prednjem zidu materice i na tom mestu može doći do usađivanja ploda i može se javiti ozbiljno krvarenje. Nažalost ona nema drugog izbora nego da to obavi - kaže dobro obavešten izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đura

25.10.2019 14:03

Otkuda sad ovo?

Odgovori 14 1
Vesna

26.10.2019 13:47

@Đura - Pokušavaju da opravdaju potrebu abortusa.