Republika ekskluzivno otkriva detalje iz bolnice u Nišu: Miljana nije abortirala bebu, jer nije ni bila trudna?!

Autor: A.A. - D.N.

Zadruga

27.10.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruge 3", Miljana Kulić ponovo u drugom stanju uzdrmala je celu Srbiju, kao i region. Sve bi to bilo u redu, da se nije podigla ogromna prašina ko je zapravo potencijalni otac Miljaninog deteta, budući da se ona sama više puta izjašnjavala da je tokom prethodna tri meseca imala odnose sa svojim sadašnjim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali i sa drugim muškarcima. Kulićeva je uprkos svemu odlučila da abortira, a portal Republika.rs došao je do frapantnih saznanja u vezi Miljanine trudnoće.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić...

- Kulićeva je u petak nešto posle 12 časova stigla u Klinički centar Niš, vidno uznemirena, kako bi uradila zakazani abortus. Bila je i uplakana, a nakon što se javila na šalteru, izašla je u dvorište kako bi popušila cigaretu i pokušala da se smiri - pisalo se u medijima, međutim izvor koji nam je otkrio sve u vezi Miljanine trudnoće tvrdi da je sve deo njene  bolesne igre i da je u pitanju samo dobar scenario kako bi sebe dovele do još veće popularnosti i zaradila ogromnu svotu novca.

- Miljana jeste viđena pomenutog dana u Nišu ispred bolnice, ali kada je ušla unutra ne bi se moglo reći da joj je išta falilo. Ona je došla na običan rutinski pregled kod svog lekara, verovatno kako bi proverila da li joj je sve u regularnom stanju, jer ipak se ne tako davno porodila. Međutim, bukvalno posle petnestak minuta izašla je napolje kao da se ništa nije dogodilo, a kamoli abortus - tvrdi izvor koji se tog dana našao na licu mesta.

Povodom cele situacije mi smo pozvali i vrhunskog stručnjaka za zvezde, astrologa Dušana Veličkovića, koji nam je dao svoj sud o Miljaninoj trudnoći u svetlu ovih najnovijih saznanja.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Dušan Veličković...

Da li mislite da je Miljana Kulić isfolirala celu trudnoću zarad popularnosti i da li spremnost na jednu takvu notornu laž upućuje na to da ona ima ozbiljne probleme?

- Njoj je posao najvažniji, tako da je moguće da je ona celu trudnoću lažirala. Miljana je pacijent ozbiljne bolnice u Nišu i to je opšte poznato u tom gradu. Sama bolest je takva da predstavlja neko odigravanje i život koji se očekuje da bi se postigao neki cilj. To je ništa drugo do neuroza - gde ne zadovoljavaš svoje emotivne potrebe, jer su one mrtve i ti onda igraš igru koju hoćeš da unovčiš, a Miksi to definitivno jako dobro radi, i ako je imala tu kiretažu mislim da to ne bi tako lako podnela. Tako da itekako postoji mogućnost da je ta trudnoća bila lažna, a takva halabuka je fantastična za rijaliti.

Zatim smo došli do ključnog momenta kada je astrolog detaljno pogledao Kulićkin horoskop, koji je pokazao upravo ono čega se Miljana najviše plašila, a to je da će sva istina izaći na videlo:

- Njen horoskop ne pokazuje da se desilo ništa strašno i da je sve to bilo jedna jako dobro foliranje, ona je zapravo bilo kod nekog njenog doktora specijaliste u Nišu - tvrdi Veličković.

Astrolog se osvrnuo na odnos majke i ćerke, koji ne prestaje da intrigira javnost:

- Marija Kulić je mnogo gora od Miljane, ona je ta koja je "prži" i koja se sa njom takmiči. Miljani sigurno nije lako i ona je tu na ivici pucanja, jer je upravo Marija najveći problem. Miljana je super kao solo igrač, ali sa majkom ona pravi neviđeni haos. Ona se istovremeno sveti majci i bori sa nečim što se zove "nesvesna agresija". Miksi jeste dobar čovek, ali ona ne ume da vlada sobom, kao da je uvračana, što verovatno i jeste, jer ko zna šta su oni tu bajali, i sve to zarad postizanja nekih ciljeva, mnogo su se oni zaigrali, ali sve je to rijaliti da se diže frka, kao i gledanost. - zaključuje Veličković, a onda je prokomentarisao i Miljanine dosadašnje partnere poznate javnosti:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija...

- Ona samo privlači švalere poput Ivana Marinkovića i Zole, koji su belosvetski prevaranti, Miljana ne može da bude sa nekim normalnim muškarcem - kaže Dušan.

Pitali smo našeg stručnjaka kakve su prognoze Miljanine veze sa Zolom, kao i da li će opstati zajedno.

- Ma nema šanse, on je jedna klasična sponzoruša. Sve je to jedna ozbiljna patologija i sve su to ljudi koji ne biraju sredstva da bi došli do cilja. On je kockar, a to je ozbiljna duševna bolest, koja se leči čak duplo duže od narkomanije, tako da kada bi njih dvoje živeli zajedno verovatno bi se poubijali - završio je Veličković za Republiku.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

27.10.2019 21:42

Dušan je sada sve pogodio. Bravo Kisiljevac!

Odgovori 16 0
Tamara ana

28.10.2019 08:58

E to je apsolutna istina.....koja bi se zena ovako ponasala posle kiretaze i jos imala ovakav sex. Zna to i Zola. Dobro su oni placeni da fingiraju ovakve price. Ko zna koji je sledeci prljav Miljanin zadatak uz pomoc Marije. Gade mi se.

Odgovori 15 0