(VIDEO) Bacila si bebu u kantu: MIljana besna napustila Belu kuću zbog osuda zadrugara!

Autor:

Zadruga

27.10.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg sastanka na kome su zadrugari birali najpravedniju osobu u Beloj kući po specijalnom zadatku Velikog šefa, Miljana Kulić je izgorela od besa zbog provokacija Dalile i Dejana Dragojevića.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić

Miljana je juče abortirala, a njih dvoje su joj dobacivali da je ''bacila dete u kantu''. Kulićeva je počela da se svađa sa njima, a zadrugari su joj zamerali, kako nisu čuli šta joj je bračni par Dragojević dobacivao.

- Rekla mi je: "Bacila si dete u kantu, bacila si dete u kantu". Samo ona kaže podmuklo, da ne čuju - govorila je Miljana besno, pa nastavila:

- Sram vas bilo, mene napadate, a nju branite. Nije ružno šta meni ovde govore 45 minuta? Šta sam radila i gde sam bila. Čuješ šta priča, crna kesa, aludira na kiretažu - nastavila je Kulićeva.

Miljana je izašla iz Bele kuće kako bi se smirila, a Milica Kemez joj je pružila utehu. Kulićeva se odmah požalila Kemezovoj na Dragojeviće.

- Kunem ti se u sve najmilije na svetu, 45 minuta me provociraju. Ćutim, gutam, ekspodirala sam - pričala je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.10.2019 16:30

Istina.