Porodica joj se raspada: Sestre neće ni da čuju za Miljanu!

Autor:

Zadruga

27.10.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je nakon što je nekoliko puta odložila abortus, ipak odlučila da ode na kiretažu, a sa njom je sve vreme bila njena majka - Marija Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Marija se u jednom trenutku onesvestila, a kako se tada osećala, otkrila je pred kamerama:

- Nije mi bilo lako, teško sam podnela, znala sam da će mi biti tako, ali sam bila tako drska i dostojanstvena da ona vidi da se ja ne dvoumim. Međutim, ja kad sednem sama sa sobom nije mi lako, ali izabrala sam nešto što je bezbolnije za nju. Bez obzira što sam znala da je to bolje i za nju, i za to dete, i za Zolu, nije mi bilo svejedno kad sam otišla tamo. Postala sam mnogo osetljiva jer ulazim u menopauzu. Ona nije smela da uđe bez mene, ja sam nju držala za ruku u ambulanti, držala sam je za ruku dok su joj davali anesteziju, meni se slošilo, pa su me izveli u drugu prostoriju. Mnogo mi je bilo teško juče, povukla sam se, bila sam sama. Sad sam malo popričala sa Matejom, da vidim šta je u njegovoj glavi... - rekla je ona i dodala:

Foto: instagram.com/ana_argentina
Marija sa ćerkom Anom

- Proći će ih to, rekla sam i Miljani i Zoli da vode računa, da ne smeju da imaju nezaštićene odnose. Htela sam da joj kažem da posle kiretaže 40 dana ne sme da ima odnose, onda da sačeka ciklus i da krene sa pilulama. Ja ne mogu da opravdam njeno ponašanje ovde, zato što ne može nijedno veče da prođe bez odnosa, ispada da nema obzira prema roditeljima i prema sestrama - rekla je Marija kroz suze, a zatim otkrila šta su sestre poručile Miljani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- I Tijana i Ana se stide nje. Niko ne može da veruje da ona ne može da se suzdrži. Ona je dugo bila sama, po 9, 10 meseci, ona može bez toga, a ovo kao da tera inat pa je non-stop sa njim. I da izuzmemo nas porodicu, ali ovo dete Željko kad poraste da gleda te klipove, pa to nema smisla. Ona kaže da će to da obriše, ja joj kažem zašto radiš nešto čega ćeš da se stidiš i da brišeš. Meni nije bilo dobro juče, morala sam da izvršim još jednu kontrolu pa sam se onda vratila. Onda smo se posvađali što sam joj rekla da ne može da ima odnose 40 dana, a ona kaže: "Ovaj mi je rekao 3 dana, 6 dana".... Tijana se ljutila što ovo radi u rijalitiju, mnogo su ljute na Miljanu šta mi radi. Tijana joj kaže, dete gleda objektivno, kaže joj: "Majka je sve u pravu", a ona kaže da mi ne volimo Zolu. Ja smatram da kad se završi rijaliti, da neće biti zajedno, ovo je šou, nije stvarni svet. Ona mora da ima negde u podsvesti da je sve ovo njegova igra. Zola se sada stvarno okej ponaša prema njoj, ali videćemo koliko će to da traje kad se ovo bude završilo - navela je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

27.10.2019 16:59

Luda porodica. Šou porodica. Kontradiktorne izjave.