(FOTO) Dragana Mitar pokazala gospodina"Tortu": Ovako izgleda zadrugarkin oženjeni ljubavnik sa kojim će ući zajedno u rijaliti!

Autor: espreso

Zadruga

28.10.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Dragana Mitar skrenula je pažnju medija na sebe kada je u rijalitiju iznela da je bila neverna svom još uvek zakonitom suprugu Siniši Dragutinoviću.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar

Dragana je u prvih mesec dana u "Zadruzi" bila mirna i povučena, a onda su stvari počele da izlaze na videlo. Prvo je u rijaliti ušao njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, a zatim su svi saznali za izvesnog Eda iz Novog Pazara koji je dobio nadimak "Torta", pošto je Mitrovoj za rođendan kao poklon poslao tortu.

Bivša zadrugarka je navodno priznala je da je nakon rastanka od supruga Siniše kojeg je prijavila za nasilje u porodici, sreću pronašla pored gospodina "Torte", dok je njega navodno napustila žena:

- Tačno je da smo Edo i ja zajedno. Uživamo, lepo nam je, pa ćemo videti kako će ići. Njegova žena je saznala za nas, pa ga je napustila pre tri nedelje. Šta da se radi? - kroz smeh Dragana Mitar, koja je planira da se krajem novembra razvede od Siniše Dragutinovića.

Foto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana sa novim dečkom

- Imamo zakazano ročište za 21. novembar i jedva čekam da se i papirološki razvedem i budem i zvanično slobodna žena, iako to jesam i sada. Edo će ući u "Zadrugu" pre mene, a ja ću mi se pridružiti kada se razvedem. U tom periodu planiram i da proslavim rođendan sina Jovana, a onda ću ući u rijaliti i svima pomrsiti konce - rekla je Dragana.

Dragana je sada svima zagolicala maštu svojom objavom na društvenoj mreži Instagram gde je podelila fotografiju spavaće sobe i odmah su svi posumnjali da ona u tom ogromnom krevetu uživa upravo sa Edom.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivica

28.10.2019 16:11

Da li je on gospodin tigar ili pacov?

Odgovori 13 0