(VIDEO) Tuga božja: Marija i Miljana napustile Zadrugu i ostavile malog Željka!

Autor:

Zadruga

29.10.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Belu kuću sinoć je u jednom trenutku uletela uznemirena Marija Kulić, koja je izrazila veliku zabrinutost za zdravlje svoje ćerke i tražila da zbog nje izađe iz rijalitija.

RepublikaFoto: dailymail.co.uk/printskrin
Miljana i Marija napuštaju Zadrugu

- Želim da se obratim velikoj šefici, da me hitno, momentalno izvede, jer je Miljani d-dimer pet puta uvećan, ima tromb u sebi, hteli su da je ostave u bolnici, ali su je pustili. Hoću da izađem da vidim o čemu se radi! Uznemirana sam! - govorila je Marija.

Milan Milošević je pokušao da ih smiri, međutim, drama se nastavila, i eskalirala Miljaninim padom i izlaskom iz dvorišta imanja. Izneli su je pripadnici obezbeđenja, a za njom je otišla i Marija.

Ono što je zabrinulo ostale zadrugare bilo je to što je maleni Željko ostao sasvim sam, jer je u toku jučerašnjeg dana i ova dadilja dala otkaz i otišla.

Dete je bilo u kući i spavalo, ali nikoga nije bilo pored njega.

Zabrinuti zadrugari potrčali su ka njemu, a onda se dosetili da Milica Dugalić može da ga pričuva dok mu se majka i baka ne vrate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

29.10.2019 11:03

One ne dozivljavaju malog Željka kao svoje dete.

Odgovori 11 0
Vesna

29.10.2019 12:09

@Mika - Doživljavaju ga kao Ivanovo dete i nije ih briga za dete.