Spremni da naprave haos: Ana i David večeras stižu u Šimanovce!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

29.10.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenja u Šimanovcima ne manjkaju. Dejan Dragojević je sa suprugom Dalilom nedavno pokušavao da pobegne iz rijalitija "Zadruga 3", a danas je sam izašao na kratko sa imanja na suđenje koje ima sa Vesnom Rivas.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David...

S druge strane, Dejanov stariji brat, David Dragojević, večeras stiže u Šimanovce, zajedno sa devojkom Anom Korać. Oni će biti u "Pinkovom" studiju, tik pored rijaliti imanja, gde će učestvovati u emisiji Amidži šou.

Pored njih, Ognjen Amidžić će ugostiti glumce Stefana Buzurovića i Anju Mit, a za dobru muziku i odlično raspoloženje biće zaduženi Goca Tržan i Nikola Rokvić.

Iako su mnogi sumnjaju u postojanje ljubavi u rijalitiju, Ana i David su svakako dokaz da veza koja započne pred kamerama, može da opstane i kada se kamere ugase. Ne samo što su uspeli da dokažu da je njihova ljubav prava, Ana i David odlučili su da odu korak dalje! Tokom romantičnog putovanja u Istanbul i noćnog krstarenja Bosforom, David je zaprosio Anu, a ona je rekla "da". Osim što se u Beograd vratila sa vereničkim prstenom, Ana je iz Turske došla i sa novim nosem – bivša zadrugarka podvrgla se još jednom estetskom zahvatu. Kako Ana izgleda nakon operacije i da li je David u tome podržava, šta se u njihovim životima promenilo od veridbe i da li je svadba već zakazana, rijaliti par će ispričati ovog utorka kod Ognjena Amidžića.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
David i Ana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordsna

29.10.2019 19:24

A ko ce to da gleda