Otkrivene jezive traume koje krije od Dejana! Dalila umalo završila u belom roblju: Makro je unakazio, tukao je svakog dana, pa joj polomio nos!

Autor: Star

Zadruga

30.10.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević krije strašnu tajnu od pre osam godina kada je jedva spasila živu glavu i nekako uspela da pobegne od makroa iz Švajcarske, koji je hteo da je pošalje u belo roblje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević...

Kako se saznaje, ona je prošla kroz pravi pakao, jer je bila žrtva nasilja četiri meseca, a o tom periodu života nikome ne priča, pa čak ni njen suprug Dejan ne zna za njene traume. Beogradski mediji došli su do njene bivše drugarice Amele, koja sada živi u Sarajevu, a koja je bila svedok Dalilinog pakla.

- Dalilu svi prozivaju da je operisana, da je promenila lični opis, da ne liči na sebe. Međutim, niko ne zna kroz šta je ta devojka prošla. Nas dve smo izgubile kontakt pre šest godina, ali se dobro sećam svih njenih muka - započinje priču drugarica i nastavlja:

- Čim je postala punoletna Dalila je upoznala dečka, koji je sedam godina stariji od nje. On je poreklom od Bosne, ali je živeo u Švajcarskoj. Brzo su sevnule varnice među njima i ona je otišla kod njega u Švicu. Sve je bilo super, on je bio pažljiv, rekao joj da ima firmu i da se bavi privatnim biznisom. Svi smo mislili da će se udati za njega, ali nakon četiri meseca počinje njena noćna mora. Postao je bolesno ljubomoran, počeo je da je tuče svakog dana. Cela je bila modra. Čak joj je nos polomio kada je udario jednom prilikom i ona ga je zato operisala pre dve godine. Imala je prav nos, a posle toga je postao kriv jer je kost tako srasla i zbog toga je imala velike komplekse. Nikada sebi više nije bila lepa i zato je posle menjala sve na licu - priča drugarica i otkriva šokantne stvari:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dalila pre operacija...

- Dalila je brzo shvatila da je taj dečko makro i da se time bavi u Švajcarskoj. On je nju hteo da pošalje u belo roblje, da ide u Azerbejdžan na tri meseca da se prostituiše i da mu donese 20. 000 evra, koliko je dogovorio za aranžman. Ona je tada shvatila da mora ili da pobegne od njega ili da se ubije jer nije htela ni za živu glavu da se prostituiše. Prošla je strašan pakao, a nije smela da prijavi policiji, jer je svuda imao veze. Još bi nju na krajuu uhapsili. I sada se tresem kada se setim tog perioda - otkriva Amela i nastavlja:

- Posle ju je ucenjivao da će ubiti njene najbliže ako ga prijavi policiji ili pobegne. Međutim, nakon što je unakazio, ona je stisla zube i pobegla. Prvo je otišla kod prijatelja u Beograd, gde se krila tri meseca sve dok joj nisu javili da je on uhapšen u Švajcarskoj i da ga neće skoro pustiti. Moja Dalila je tada imala samo osamnaest godina, a to će joj ostaviti traume za ceo život. Zato i ne želim da joj se javljam da je ne podsećam na pakao za koji znam. Vidim da je srećna pored Dejana i to mi je dovoljno, zaslužila je da joj bude lepo i želim joj što pre da postane majka i da zaboravi sav bol koji je preživela - završava drugarica Amela u suzama.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading