(VIDEO) Da li ja pušim ku*ac ili ližem pi*ku, je moja lična stvar: Tomović rasplakao Matoru!

Autor:

Zadruga

31.10.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme "Igre istine", vladimir Tomović je pomenuo da nijedna vera ne podržava gej populaciju, što je jako isprovociralo Jovanu Tomić, Matoru, koja je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Sanjom Stanković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Ja sam bisek*ualnog opredeljenja, volim muškarce i žene, problem je ovo što je Vladimir rekao, mene je to dotaklo strašno, već treći put sam u rijalitiju, dešava se ista stvar, ali niko nije rekao kao što je Vladimir rekao ovo - rekla je Matora kroz knedlu u grlu i sa suzama u očima.

- To da li ja pušim ku*ac ili ližem pi*ku, to je moja lična stvar. Ja sam žena, pre svega najviše na svetu želim da se ostvarim kao majka, zbog sebe i svojih roditelja, veru u Boga meni niko neće uskratiti, niti da mi govori da li ja smem, niti da li ja mogu da nosim krst ili brojanicu oko ruke zato što sam gej. Odobravaju se mnoge stvari i ubice idu u crkvu, tamo te niko ne pita "Da li si, Matora, ti gej i da li možeš da uđeš u crkvu?" - vikala je Jovana.

Zatim se rasplakala i rekla da oseća diskriminaciju, a ona prva nikome ne sudi.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzan

01.11.2019 17:53

Kakva nekultura! Polupismena osoba u rijalitiju.