UŽAS U BOLNICI! Miljana tražila lekarima abortiranu bebu: "Želim da je sahranim"!

Autor: Svet.rs

Zadruga

01.11.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je dva puta do sada odlagala abortus, Miljana Kulić je kiretažu konačno obavila prošlog petka u Nišu, a ono kroz šta je prošla pravi je pakao, priča dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić je uradila abortus

- Sirota Miljana je već na putu do bolnice bila sva u pečatima od plakanja, a ceo put je na sav glas jecala: "Zašto da mi ga uzmu"? Taman me je dete zavolelo i sad hoće da ga ubiju. 

Bilo je prestrašno jer se videlo koliko Miljana pati. Marija je bila izbezumljena. Pokušavala je da je smiri, pa koliko god da je i ona bila za abortus srce joj se kidalo. Na kraju je i njoj u bolnici pozlilo. Držala je Miljanu za ruku sve vreme, ali kad su videli da će se Marija srušiti izveli su je napolje. Najgore od svega je što se toliko dugo čekalo na intervenciju. Pet sati je prvo Miljana sa majkom prolazila kroz agoniju, a onda su je uveli u salu. Dali su joj anesteziju, i sve je jako brzo završeno. Međutim, pre nego što su je uspavali, rekli su joj da ne dira braunilu koja joj je bila zabodena u ruku, da se ne oblači, nego da nastavi da leži. Ona je naravno čim se probudila uradila sve suprotno. Počupala je braunilu, onda je onako ošamućena od anestezije i u polusvesnom stanju krenula da trči kroz hodnik i da doziva majku. Lekari su je jedva smirili i vratili u krevet, jer ona, iako je bila budna, zapravo i dalje nije bila svesna ničega. Počela je da plače i da bunca: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija sve vreme bila uz ćerku

- Molim vas, dajte mi bebu! Dajte mi moju bebu samo da je vidim, oću da je sahranim bar. Bilo je jezivo, srce da prepukne. Svi su plakali sa njom. Sirota Miljana šta je izdržala a i Marija sa njom. Jadne žene. Zola to ne može ni da zamisli, a i zabole ga. Zbog njegove neodgovornosti obe su prošle kroz pakao - završava izvor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suza

01.11.2019 17:50

Marija čekala ispred ordinacije pa nije mogla da trči.

Odgovori 14 0
Adam

01.11.2019 19:52

Šta sve pročitah.