Đogani priznao aferu sa Pašovićevom: Gagi imao se*s sa Banetovom devojkom!

Autor:

Zadruga

02.11.2019

04:15 >> 13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani priznao da je bio sa Erminom Pašović, aktuelnom devojkom Baneta Čolaka.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Gagi Đogani

Denser je odlučio da razreši misteriju odnosa sa devojkom njegovog cimera i drugara iz "Zadruge". Naime, kako je već poznato, njih dvoje su se poljubili neposredno pred njegov ulazak u "Zadrugu", te je denser ispričao zadrugarima detalje kako je sve počelo, kao i to da se između njega i plavokose starlete desilo mnogo više od poljupca i prijateljstva.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Banetova devojka

- Ona je podržavala Lunu, ne mogu da se setim. Sve u svemu, ušli smo u razgovor, tad je bila svađa između Lune i Marka. I to kuckanje je preraslo u nešto više od prijateljstva. Šta se desilo, desilo se. I onda dan pred "Zadrugu" me je nazvala i rekla mi da treba da isprati Baneta i Boru, ali ja sam znao da su oni drugovi. Kad je stigla u Beograd, dan pred moj ulazak kupila mi je neke stvari i rekla da će biti moja podrška. Šta se ovo sada dešava, meni nije jasno, ali eto, ja ne mogu da ćutim. Žao mi je ako sam Banetu nešto pokvario - bio je iskren Đogani.

Gagi: Dopisivali smo se, a onda je to kuckanje preraslo u nešto više od prijateljstva

I zadrugari su komentarisali kako izgleda da je Ermina zaljubljena u Gagija, a ne u Baneta. Ermina je samo mudro ćutala ne želeći da komentariše svoj odnos sa denserom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir: Mama bi prihvatila Minu da nema prošlost!

Vladimir Tomović izjavio da bi se njegova majka složila da on bude u vezi sa sa Minom Vrbaški samo pod uslovom da ona nema užasnu prošlost, kakvu ima iza sebe.

- Moja majka ne može da bude objektivna i 99% majki bi rekle isto kao i moja. Da Mina nema prošlost, moja majka bi podržala naš odnos. Ona je u pravu. Ne postoji na svetu žena kojoj će biti dobra žena za njenog sina - bio je iskren Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Acko

02.11.2019 10:38

Sve nove zadrugare predlaze i obucava Anabela, sada uz pomoc Lune i Marka. Svi da pomognu Gagiju da stigne do finala i nagrade.

Odgovori 10 2
Baka

02.11.2019 11:17

Pa zasto ne spava malo sa jednim, malo sa drugim?

Mika

02.11.2019 15:45

Gagi i Bane su drugari. Podeliće je oni.