(VIDEO) Stefan Karić žestoko ponizio Maju Marinković: Ne umivaš se kad ustaneš, nisi ni jednoj devojci do kolena!

Autor:

Zadruga

03.11.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su joj pojedini takmičari priredili neverovatan doček pri ulasku u Zadrugu 3, Maja Marinković pala je u očima mnogih zadrugara zbog svojih neumesnih komentara koje je imala na račun cimerki koje joj ništa nažao nisu učinile.

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Maja Marinković

Jedan od njih bio je Stefan Karić koji je zaključio da je ona uzela na zub zadrugarke koje su bile u priči sa Vladimirom Tomovićem, a sa kojim se ona i ljubila prethodne noći i samim tim pogazila svoju reč.

Zbog toga je on tokom sastanka za najumišljeniju osobu izabrao nju i izazvao burne reakcije, a niko nije očekivao da će joj se na ovakav način obratiti.

- Maja je najumišljenija osoba, ustane iz kreveta a da se ni ne umije, igra tu pred ogledalom. Misli da kamere samo nju snimaju, vređala je devojke koje su bile sa Vladimirom, a nije im ni do kolena. Pritom, posle svega, ljubila se sa njim - rekao je Stefan.

- Jesi li mi zbog toga slao poruke? - pitala je Maja.

- Jesam i za*ebo sam se iskreno - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurađ

04.11.2019 11:25

Maja misli da ne mora da se umiva baš svako jutro. Dovoljno je subotom i nedeljom.