(VIDEO) Zadrugarka dobila nervni slom: Histerično demolirala govornicu!

Autor:

Zadruga

04.11.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je došlo do žestokog okršaja Filipa Reljića i Tare Simov tokom sastanka. Danima već imaju loš odnos, a sinoć je svađa dostigla vrhunac zbog piva. Filip je danas za crnim stolom rekao da je dobio najmanji budžet i da više ne deli budžet sa Tarom jer su u svađi.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Tara Simov

Tara je odmah ušla u žestok sukob sa Reljićem, i rekla mu je da je uvek bila spemna da podeli novac, hranu i piće sa njim, a da je Filip prokockao njihovo prijateljstvo zbog jednog piva. Potom se u sukob umešao Mateja Matijević, a to je dodatno iznerviralo Taru.

Simova je u jednom momentu izletela iz Bele kuće, otišla u govornicu i počela da plače. Natalija Ibraimov je ušla za njom kako bi je utešila, a onda je Tara nogama razlupala govornicu i otišla u radionicu gde joj se pridružio Mateja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Zašto mi to radi? Zašto? Zašto mi to radi? Neka mi se skloni sa očiju, neću da ga vidim!

- Tara! Tara! Tara! - govorila je Natalija Tari.

- Tara, da li je moguće da pucaš svaki dan? Koliko puta ti govorim da iskuliraš? Šta ti je? - upitao je Matija Taru.

- Skloni se od mene! Ne želim da komuniciram! - rekla mu je Tara.

Mnogi su komentarisali na društvenim mrežama da je Tara doživela nervni slom i zapitali su se da li će biti kažnjena od strane produkcije što lomi inventar Zadruge.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

05.11.2019 09:50

Tara glumata. Zna se njena prošlost a sada se pravi naivna i nevina. Ko će bre da se sramoti sa nemoralnom devojkom? Samo kres kombinacije od nekoliko dana dolaze u obzir.