Ovo niko nije znao? Ispred Gagijevog stana prizor koji slama srca, nije želeo Luni još i to da stavlja na teret?!

Autor: Svet

Zadruga

05.11.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O finansijskom stanju Gagija Đoganija se dosta spekulisalo u domaćim medijima, a nekadašnji denser je i sam potvrdio sve priče priznavši da ulazi u rijaliti da bi obezbedio budućnost svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani...

Gagi Đogani je trenutno učesnik treće sezone rijalitija Zadruga. Međutim, postoji nešto što javnosti nije poznato.

Naime, na vratima Gagijevog stana se trenutno nalazi mnoštvo koverata sa neplaćenim računima, da je to naprosto prizor koji slama srce.

O komunalijama Đoganija, kako prenose beogradski mediji, niko ne vodi računa, pa će, ako ostane do kraja u rijalitiju, morati znatnu svotu od honorara da izdvoji za to.

- Dok on izađe, iseći će mu struju. I ranije je imao dugovanja, a sada nema ko da mu ih plaća. Nije želeo Luni još i to da stavi na teret, pa joj ništa nije ni tražio, ali ona sada dosta zarađuje od nastupa, ne bi trebalo da joj je baš toliki problem da pomogne ocu, da ga ne izbace na ulicu - ispričao je izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna i Gagi...

- Čovek živi skromno i bitno mu je samo da ima gde da spava. Niko nije želeo da živi iznad tog magacina. Bučno je i prljavo, ali njemu to ne smeta. Gagi je u rijaliti ušao samo da bi zaradio malo pare i stao na noge, jer je večito u nekim dugovima - zaključio je izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ane

05.11.2019 09:42

Luna i Anabela sve prate. Njihovi botovi i novinarski lobi takodje sve prate. Sigurno će pročitati ovo. A i ranije je pisano o tome.

Odgovori 10 2