Aleksandra se viđala sa Pecom dok je bila u Davidovoj kući: Isplivali privatni detalji iz života Subotićeve!

Autor: Srbija danas

Zadruga

06.11.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević i Aleksandra Subotić bile u dobrim odnosima nakon što je Aleksandra diskvalifikovana iz rijalitija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Subotić

Odmah nakon diskvalifikacije Subotićeva se uputila ka Davidovom domu, gde je Biljana čuvala njenu ćerku Magdalenu. Međutim, nakon njenog povratka u rijaliti, došlo je do sukoba između njih dve. Biljana je otkrila kakav je bio odnos porodice Subotić i Dragojević.

- Aleksandra i ja smo se dobro slagale, nismo imale nikakvih problema u odnosu. Kao što svi znate ja sam Magdalenu čuvala, vodila u vrtić i zaista sam je zavolela kao da je moja. Volela bih i sada da je vidim, drago mi je dete bez obzira na sve. To sa Davidom i Anom ja sam na početku mislila da je neka prolazna faza pošto su u zatvorenom prostoru, ali vremenom sam shvatila da tu zaista ima nečega. Aleksandra je sada ljuta na mene jer sam ja pisala svašta na Instagramu jer je ona ušla u rijaliti i dala sebi za pravo da priča stvari koje nisu istinite i nemaju veze sa ljubavlju između nje i Davida. Ona je izazvala takvu reakciju kod mene i sada nemamo nikakav kontakt. Ja bih sa njom i danas popila kafu i videla se, da ona nije pričala to što je pričala. To je mene udaljilo od nje i stavilo tačku na taj odnos - rekla je Biljana.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i Peca

Davidova i Dejanova majka priznala je i da li je Aleksandra odlazila iz porodičnog doma kako bi se viđala sa sadašnjim dečkom Pecom dok je ona čuvala Magdalenu.

- Ona je izlazila povremeno, ali ja to mogu da shvatim jer je mlada devojka. Pretpostavljam da se viđala sa Pecom jer ga je upoznala tek kada je diskvalifikovana iz rijalitija - kaže Biljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gordana

06.11.2019 17:59

Ova ne sme da pljuje svoje snajke pa drz Aleksandru. Smece od zene

Odgovori 1 16
Jovan

07.11.2019 08:41

Aleksandra Nemoralna a Davida pljuvali mesecima da je nemoralan zato što nije raskinuo sa devojkom.

Odgovori 16 0