(VIDEO) Nikad agresivnije scene: Gagi nasrnuo na Sašku Karan, brutalno je počupao za kosu, ona vrištala iz sveg glasa!

Autor:

Zadruga

09.11.2019

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijateljstvo Saške Karan i Gagija Đoganija, nikako se ne stišava, već vremenom postaje sve veće. Tako je sinoć Saška Karan likovala svaki put kada je neko od zadrugara u toku nominacija spomenuo njegovo ime u negativnom kontekstu. Isto tako Saška vrlo često svojim provokacijama ne dozvoljava Gagiju da završi misao.

Foto: Printscreen/dailymotion.com/youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan i Gagi Đogani...

Mnoge stvari koje se dogode u rijalitiju, vremenom se zaborave, a kako bismo se podsetili njihovog prvog sukoba, pronašli smo snimke iz rijalitija "Farma".

Saška je poznata kao provokator, a nakon jedne od takvih provokacija Gagi je skočio i potrčao ka Saški, zatim uspeo da je stigne iako je ona pobegla uhvatio je za revere, a potom joj čupao kosu i uši. U trenutku najvećeg besa razdvojili su ih Sani i Natalija Trik Fx, a zatim i Lepi Mića koji se tu našao. Scena je bila više nego agresivna, a atmosferu su dodatno začinili i Natalijini i Saškini vrisci.

Nakon tog snimka vidi se i kako je Gagi nakon toga pokušao da provali kod Saške u izolaciju, pokušavajući da vrata probije sekirom, koju ona i danas svakodnevno pominje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bole

09.11.2019 22:15

I sada zaslužuje čupanje.

Slave

11.11.2019 15:33

Bilo nekada na Farmi.