(VIDEO) KOGA ONA LAŽE? Tara na patetičnoj priči pokušala da pokupi poene kod gledalaca!

Autor:

Zadruga

10.11.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge priče Tare Simov dobile su svoj demanti u proteklom periodu. Još jedna njena priča je pala u vodu. Pre nekoliko dana, dok je plakala u govornici, ona je tvrdila da otac za ne želi da čuje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara priča sa ocem

– Mama mi šalje čarapice u tri boje. Te boje znače da je na korak od smrti. Meni je je**ni pakao. Ćale neće da me čuje, da me vidi. Sa Matejom mi je pakao. Hoću je**noj kući - rekla je Tara pre nekoliko dana dok je plakala u govornici.

E, baš tata se Tari sinoć javio u telefonskom pozivu koji je ona dobila od Velikog šefa. On joj je savetovao da treba da otkači Mateju Matijevića i ni u jednoj reči nije pomenuo da je on sa svojom ćerkom imao sukob. Čak se na početku razgovora ona nije iznenadila zašto joj se baš on javio u pozivu.

Tara je kasnije za crnim stolom prokomentarisala da je mislila da je se otac odrekao, a cela ta njena priča je izazvala sumnju kod gledalaca da je ona zapravo na tužnoj priči pokušala da izvuče sažaljenje kod gledalaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slave

11.11.2019 15:29

Tara kao da je pobegla od kuće i družila se sa Vešticom i njenom okolinom.