(VIDEO) Ne može da dođe sebi od plača: Miljana na kolenima jecala i molila Janjuša za oproštaj!

Autor:

Zadruga

10.11.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš su tokom noći ušli u žestok verbalni konflikt i to zbog negativnog komentara koji je Miljana uputila na račun košarkaševe ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana moli Janjuša za oproštaj

Kada se smanjila tenzija, Miljana je pozvala Janjuša kako bi mu se izvinila i istakla da nije imala nameru da uvredi njegovu ćerku.

- Kada sam ti rekla neka ti p*puši ona koja dolazi za dva dana, mislila sam na ženu, jer znam da ćerka ne može sama da ti dođe. Do sada sam plakala i izvinjavala se majci. Ja znam da si ti to pomislio. Isprao mi je mozak, ja se ne družim sa ljudima. Ja sam njega polila vodom, on se meni uneo u lice i pričao mi kako je inteligentan. Ja odem i polijem mu garderobu vodom. Postala sam negativna - pričala je Miljana jecajući.

- Ako vam ne ide, raskinite. Postala si negativna i bezobrazna. Dovodiš me do ludila, ja ne želim da psujem - rekao je nervozno Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Mama, mnogo mi je krivo. Isplala sam najgora. Mama, kunem se u tebe, da sam na ženu mislila. Žena će da mu dovede dete. Janjuše, hoćemo li pričati kao nekada? Oprosti mi, molim te - pričala je plačljivim glasom Kulićeva.

- Videćemo kada prođe rođendan. Ja ću ti oprostiti, ja sam takav. Samo te molim da se ovakve stvari ne ponavljaju - rekao joj je Janjuš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cedo

10.11.2019 12:51

Ko se nasiljem sluzi, od nasilja ce "poginuti".