(VIDEO) Ermina zapretila produkciji: Napraviću sra*e ako ne prestanete da mi izgladnjujete pse!

Autor:

Zadruga

11.11.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku današnjeg proglašavanja novog “vođe” unutar rijaliti show programa “Zadruga” za kojeg je izabran Vladimir Tomović desilo nešto što je većini gledalaca promaklo te je to isto i “promaklo” produkciji da objavi na "Jutjubu".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović

Nakon što je Tomović pročitao pismo za reč se javila kontroverzna Ermina Pašović koja je bila vidno uznemirena te je želela da svoje nezadovoljstvo podeli sa gledaocima koji su u tom trenutku gledali Zadrugu uživo.

Ona je, vidno izrevoltirana činjenicom da njeni psi nemaju već dva dana ništa da pojedu prozvala produkciju i uputila pretnju:

- U toku dana ako se ne promeni nešto, ako me ne pozovete u vezi razgovora za moje pse napraviću sranje to vam obećevam - počela je Ermina.

- Znam već koje, dva dana čekamo hranu za pse i još uvek nije tu - zaključila je ona te se nakon toga poverila Vladimiru i rekla mu da je jedan od pasa jako loše jer je bukvalno izgledneo.

Da li je ovo postalo pravilo produkcije okupljene oko “Zadruge” da pored učesnika koji žive na “poslasticama” od pirinča saad uskrate osnovna prava i životinjama koje borave u Zadruzi to je evidentno, čeka se samo reakcija ne-vladinog sektora ili državnih institucija kako bi makar bespomoćne životinje uživale osnovna prava i potrebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đole

11.11.2019 16:00

Mora pse da dobro hrani i dobro tuče. Tako ih dresira, kaže Bane.

Odgovori 12 0
Maki

12.11.2019 03:12

Ako nemaju kome da ostave svoje ljubimce, ne treba da ulaze u rijaliti i da ucenjuju Produkciju, koja brine i o ljudima i o životinjama na farmi, pa još samovoljno dovode pse... Jedan je bio Miki iz Kupinova, a njegova Žuta ga je pratila u stopu... Neka izadje i brine o svojim psima, šta će tamo?!