Majka Baneta Čolaka očajna: Bane će je*ati Erminu sa Gagijem, gledaćemo se*s utroje!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zadruga

12.11.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majku Baneta Čolaka Jasminu Čolak skroz je slomio ulazak bosanske starlete Ermine Pašović u "Zadrugu 3", pa za Rijaliti otkriva da se oseća nemoćno što sinu ne može da kaže šta zapravo njegova devojka smera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak...

- Mislim da ovu sezonu "Zadruge" neću preživeti ako se rijaliti nastavi u istom smeru koji je sada poprimio, onako kako slutim da će biti. Preživela sam sa mukom "Zadrugu 2", ali ovu neću ako Ermina bude ista Zerina, kao što hoće, sudeći po ove dve nedelje pakla, koliko je prošlo od njenog ulaska. Od tada ne spavam, ne jedem i nemam mira. Hoću da slomim televizor od besa jer ne mogu da verujem da je Bane slep kod očiju i da opet ponavlja iste greške i dopušta sebi da bude marioneta jedne takve osobe. Ermini je Bane bio dobar paravan za ulazak u rijaliti da dođe do Gagija, to je meni jasno - ispričala je, skoro u jednom dahu, Jasmina Čolak.

Čim je Ermina Pašović zakoračila u Pinkov šou, za Jasminu Čolak je počeo pakleni period jer ju je nastup Pašovićeve totalno razočarao i slomio joj krila. Do tog trenutka Jasmina je, kako kaže, sa uživanjem gledala sina u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović...

- Moj dobri sin Bane je bio divan, "bože pomozi da potraje" - govorila sam, a tako je bilo sve do Ermininog ulaska. On se predstavljao u pravom svetlu i onda je ona ušla kao grom da uništi sve. Svi prijatelji, familija i komšije su govorili da je Bane super počeo ovu "Zadrugu" i da je konačno počeo da seče ružne repove, koje je vukao zbog "Zadruge 2", ali sad smo svi u šoku i protiv smo veze sa Erminom. Otkad je ušla u "Zadrugu", Ermina je bila agresivna i veoma neotesana. Ona širi dezinformacije i poluinformacije. Nekulturna je bezobrazna i samoživa. Njen nastup prema Ivani Krunić je toliko bio okrutan da sam ja ostala u šoku, ne samo zbog Ermine nego i zato što Bane nije bio muškarac kakav je trebalo da bude jer je morao da stane u zaštitu te fine devojke Ivane. Ermina je prevejani rijaliti-igrač i manipulatorka. Ona je Baneta dovela u mat poziciju, iz koje se plaši da reaguje onako kako bi želeo zato što se plaši osude javnosti jer će ona u oba slučaja ispasti žrtva, kao što je ispala i Zerina. Ne volim da poredim te dve osobe, ali previše je sličnosti koje me izluđuju. Brinem se, ne samo kako će Bane ubuduće da se ponaša nego i za njegovo zdravlje jer on ne ume da se nosi sa histeričnim ispadima devojaka - rekla je Jasmina i nastavila da opisuje šta joj podiže krvni pritisak.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Gagi Đogani...

- Ermina ubeđuje Baneta da se izvini Gagiju i time samo potvrđuje ono što dosta ljudi misli - da je Ermina u "Zadrugu" ušla zbog Gagija Đoganija, a ne zbog Baneta Čolaka. Ona je dva puta to Gagiju i rekla, i to je istina, njene emocije prema Gagiju se vide. Ona je fanatični gledalac rijalitija. Očekujem da Ermina ubedi Baneta da njih troje legnu zajedno u krevet, da imaju seks. To bi ona uspela, sigurna sam, ako poželi. Bane je nezreo i nedorastao njoj kad je rijaliti u pitanju. Ni fizički ona i Bane apsolutno nisu jedno za drugo jer izgleda kao da je njegova tetka iz Beča. Vidi se da je mnogo starija od Baneta - istakla je Banetova majka za Rijaliti.

Jasmina: Bane, saberi se i urazumi, šutni Erminu, ne treba ti!

Gospođa Jasmina za Rijaliti otkriva da joj je intuicija govorila da Ermina nije osoba kakvom ju je predstavljao Bane pre "Zadruge".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bane Čolak...

- Ermina me je u jednom periodu obaveštavala šta se događa jer zbog selidbe nisam mogla da pratim. Umesto da mi za pet minuta prepriča šta se to bitno dogodilo, ona me je po dva sata držala na vezi i pričala mi ono što njoj odgovara. Ivanu Krunić i njen odnos sa Banetom je predstavljala onako kako je htela i lagala me je. Kad sam shvatila da ne govori istinu, distancirala sam se od nje, a kontakt smo privremeno prekinule kad mi je postalo jasno da Ermina nastoji da uđe u "Zadrugu" dok govori da nema šanse da uđe i da to nikad ne bi uradila - kaže Čolakova mama i dodaje:

- Oni jesu imali vezu napolju, ali su se dogovorili da Bane bude slobodan i da ona bude slobodna. Znala sam da su se viđali, da je ona zbog Baneta dolazila u Beograd. Sin mi je pričao da je ona dobar čovek, da je džek i da je normalna osoba s kojom ima super relaciju. Ermina je dolazila u Užice na jedno popodne, ali je, navodno, rekla da je još rano da se upozna sa mnom, zato imam pravo da sumnjam da nije želela da se upoznamo jer nije imala ozbiljne namere sa Banetom ili se plašila da ću je pročitati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina se iživljava nad Banetom

Jasmina otkriva i šta je Ermini Pašović sugerisala da nikako ne radi u rijalitiju.

- Rekla sam joj: "Ermina, nemojte da se desi da gledam rijaliti od prošle godine i tebe i Baneta koji se svađate za crnim stolom." A šta sad vidimo?! Vidimo skandale i devojku spremnu da izgovori najgore gadosti i to u rekordnom roku, jednu jezičaru opasnu, prevejanu, to vidimo. Ona je Banetu stvorila sliku da je ja podržavam u onome što rade njih dvoje, a on nema pojma da umirem dok ga gledam u podređenom položaju, gde se ona iživljava nad njim. Samo čekam da Ermina navede Baneta da se osame u kupatilu i da ga tamo išamara kao magarca.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Volim da se Bane druži sa Borom i Lazićem

Jasmina kaže da su Bora Santana i Rade Lazić adekvatno društvo za njenog sina u Imaginarijumu.

- Iako bez razloga Bora odgovara Baneta po ćoškovima, meni je draže da se s njim druži jer se šale i razmenjuju lepu energiju, nego da se druži sa cimerima koji bi mogli roditelji da mu budu po godinama. Sani često ispravno savetuje Baneta, ali ipak je on Gagijev čovek. Ne volim da se s njim druži previše. Najdraže mi je da Bane bude u društvu mladih, poput Radeta Lazića, jer tada vidimo pravog Baneta, koji se šali i smeje.

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Krunić je najbolja devojka u rijalitiju

Čolakova bivša rijaliti-devojka Ivana Krunić miljenica je njegove majke Jasmine.

- Ivanu sam od starta simpatisala i odvojila od svih devojaka jer je prirodna i njen odnos sa Banetom, sve i da je igra, razvijao se lepo. Bili su mi strašno simpatični i značili su jedno drugom kao podrška i kroz taj zagrljaj veoma neophodan u rijalitiju. Bane je morao da se izvini Ivani za reči koje joj je uputila Ermina jer je Ivana bila nemoćna da bilo šta kaže na primitivni napad Ermine Pašović. Volela bih da dobijem poziv sa Banetom i da mu to kažem, a mnogo bih volela da čujem i vidim i Ivanu pored sina u govornici ukoliko mi omoguće poziv.

Foto: e-stock

Matora i Janjuš mogu da pomognu Banetu

Čolakova smatra da je njenom detetu neophodna pomoć u rijalitiju, a da na pravi put mogu da ga izvedu Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš.

- Janjuš je rekao da je Bane dobar čovek, ali da se stalno pokaže u pogrešnom svetlu i to je u pravu. Hvala mu što je to primetio, a Matora mislim da deli moje mišljenje, tako sam pročitala njene poglede i postupke u "Zadruzi". Bolje bi mu bilo da ih više sluša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živo

12.11.2019 15:25

Šta sve njima neće pasti na pamet. Bludnici. Bolesni mozgovi.

Odgovori 15 0
Vojkan

13.11.2019 15:10

Kakve sve perverzije mogu da se očekuju? Ovo više nije za gledati.