Amar Gile progovorio o vezi sa Natašom Radan: "Neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lepo ime"!

Autor: Srbija danas

Zadruga

12.11.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 3" Nataša Radan je šokirala javnost kada je iznela da je navodno imala aferu sa pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom. Obojica pevača imaju porodice, zauzet bračni status i decu.

RepublikaFoto: Instagram.com/natasa.rr
Nataša i Amar Gile

Na snimanju emisije "Nikad nije kasno", pevač Amar Gile, koji nije imao dlake na jeziku i vrlo rado je prokomentarisao kako se oseća kada se njegovo ime pominje u Beloj kući i što je atraktivna zadrugarka radila test trudnoće, a navodno njega navela kao oca deteta.

- Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lepo ime - rekao je pevač, vidno izrevoltiran pričama koje kruže u Imaginarijumu.

Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer se test pokazao negativan na trudnoću on je šokirao odgovorom:

- Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dete, eto, bio bi pevač - rekao je on kroz smeh.

- Sećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lepa, zapažljiva je, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa sa njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti, nigde veze - rekao je on.

RepublikaFoto: Instagram.com/natasa.rr

- Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim detetom, moju porodicu ne može da razj*be jedna "Zadruga" - obrazložio je Amar.

A kada je u pitanju njegov kolega Šako Polumenta, sa kojim se Nataša isto dovodila u vezu, pa i sama iznela da je imala neku priču sa njim pre "Zadruge", pevač je tek imao šta da kaže.

- Ta devojka me je totalno razočarala, mislim, ne znam šta hoće u životu, da postane popularna, možda, preko mene, preko Šaka, ja o njemu mislim sve najbolje, on je mangup, a ona me je totalno razočarala - rekao je on.

Po svemu sudeći, Nataši Radan su slaba tačka pevači, a šta je istina, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading