(VIDEO) Miljana i Zola se pomirili? Zagrljeni plakali u dvorištu, Marija pokušala da ih spreči!

Autor:

Zadruga

16.11.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga 3" danas se obeležava krsna slava Đurđic vlasnika "Pinka", Milice i Željka Mitrovića, a ta atmosfera je pomogla da se pomire zaraćene strane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Uprkos tuči (kada mu je čak polomila i nos), uprkos potpisivanju ugovora (na osnovu kog njegove pare idu delom njoj) i uprkos zaklinjanju (čak i u dete) da se neće pomiriti, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ipak zakopali ratne sekire.

Oni su zagrljeni plakali u dvorištu imanja u Šimanovcima, ali ipak ne nastavljaju vezu - bar ne za sada.

- Uvek ćemo ostati prijatelji, zauvek. Lepo je tebe imati za prijatelja - govorila je Miljana, kojoj se šminka potpuno razmazala.

- Videćemo, ovde hoćemo sigurno. Ja sam ti uvek bio prijatelj... - odgovorio joj je Zola koji je uz Ivana Gajića nominovan za izbacivanje. Kulićeva je iznela sumnje da izbacivanje nije večeras (najčešće je bilo subotom), nego sutra, a Čolić joj je rekao da će ipak biti danas.

- Nećeš ispasti danas, imaš ti jaku podršku, pogotovo sad kad si bez mene - bodrila ga je Miksi, a Zola je rekao "znam ja da neću ispasti 100 odsto, jer kome je u interesu da ja ispadnem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- Nisam mogla da te pogledam u oči, jer sam ponovo uradila ono što sam uradila u "Zadruzi 2". Uradila sam to jer si zaslužio i opet bih to uradila. Bila sam protiv sebe kada sam bila sa tobom - rekla je Miljana.

- Lažeš za stolom. Neću da se svađam sa tobom, ali ne možeš da kažeš da sam te ja naveo na taj postupak. Ceo dan sam te smirivao. Niko tebe ne tera da budemo zajedno, ali jesmo li mi zaslužili posle svega da ulazimo stalno u rasprave za crnim stolom? - pitao je Zola.

U jednom trenutku, Marija Kulić pokušala je da prekine svoju ćerku u razgovoru kako se ne bi pomirlila sa Čolićem, što bivše partnere nije omelo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić...

- Moj emocije će se smanjiti koliko sutra, ne znam da li je moguće posle ljubavi da budemo drugovi, ali nije u redu da ulazimo u rasprave - objasnila je Kulićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zadrugar

17.11.2019 09:04

Svadjamo se, ljubimo se. Španska serija se nastavlja. Glumci.