(FOTO) Isplivao dokaz: Miljana Kulić ima televizor? Sve prati i o svima sve zna!

Autor:

Zadruga

16.11.2019

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je definitivno jedan od učesnika Zadruge koji čini se ima povlašćen položaj u odnosu na ostale zadrugare. Najpre, Miljana je toliko puta u ovoj sezoni napravila prekršaje, da nije ni kažnjena, a poslednji put kada je fizički nasrnula na Zolu i zamalo mu slomila nos za to je dobila kaznu ukidanje dvonedeljnog honorara.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić...

Pored toba ona ima svoj apartman u kojem boravi zajedno sa majkom Marijom i sinom Željkom. Pre izvesnog vremena su iz ovih prostorija isplivale slike, gde se vidi da Marija jede hranu koja je dostavljena. Za Miljanu se spekulisalo i da ima telefon kojim se služi u Zadruzi, a danas je neko na osnovu njenog komentara, zaključio da ima i televizor. 

- Dokaz da Miljan ima tv je definitivan, kaže: "Mama, znaš kako je fina i lepa Miličina sestra, a u vrtu nije bila" - pisalo je u komentaru, a Miljana ovo ne bi mogla da zna osim ukoliko nema tv ili telefon da preko njega prati sve uživo.  

RepublikaFoto: facebook.com/Zadruga - Pink. rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljupče

17.11.2019 13:36

Više puta je pokazala da zna vesti iz spoljašnjeg sveta ili čak iz Zadruge, iako nije prisustvovala dogadjaju.