(VIDEO) Svi zanemeli: Veliki šef kaznio zadrugare kao nikada do sada!

Autor:

Zadruga

17.11.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je sinoć ukućanima rijalitija "Zadruga" poslao novo pismo. Bane Čolak i Bora Santana su dobili po 1.000, a Stefan Kandić i Stefan Milošević po 1.200 dinara za radijske emisije koje su osmislili protekle nedelje, pa su na početku svi mislili kako su im stigle lepe vesti. A onda je usledio obrt kom se niko nije nadao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir čita pismo velikog šefa

Naime, dobili su niz kritika zbog toga što su mnoga pravila kršili u proteklom periodu. Zbog toga, svim učesnicima Veliki šef je za narednu nedelju odredio umanjenje budžeta od po 1.000 dinara.

Osim toga, zbog toga što su u čestitkama za rođendane unošene i neke šifrovane poruke, odlučio je da se slave i rođendani više neće slaviti kao što su to organizovali do sada. Od sada će jedino biti dozvoljeno da se unesu rođendanske torte za slavljenike, a na čestitke i sve ostalo mogu da zaborave.

U pismu je Veliki šef poručio da će svaki zadrugar koji od sada bude kršio pravila, biti kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljupka

17.11.2019 13:16

Ne priznajem kolektivne kazne. Nijedan sud nije doneo kolektivnu kaznu. Kazne se donose samo pojedinačno.

Odgovori 14 2