Otkrivena velika tajna porodice Dragojević! Procureli detalji najgore tragedije: Evo šta je David uradio majci Biljani?!

Autor: Pink

Zadruga

17.11.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su se okupili oko crnog stola kako bi izneli svoj sud i javno otkrili ko po njihovom mišljenju zaslužuje titulu najzavidnije osobe.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Maja Marinković...

Ukućani su jedan po jedan iznosili svoje mišljenje, a kada je došao red na Maju Marinković, ona je kao najzavidniju osobu navela Miljanu Kulić.

- Ja sam neko ko je imao sa Miljanom divan odnos, ali mi je ona pre neko jutro rekla veoma ružnu reč. Takođe, komentariše me kako sam obučena, tako da ću navesti Miljanu kao zavidnu osobu - rekala je Maja.

Potom je svoje mišljenje izneo i Dejan Dragojević koji je za najzavidnije osobe izabrao Miljanu i Mariju Kulić, zbog čega je ušao u verbalni sukob sa Marijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija...

- Lepi Mića je donekle zavidna osoba, to se pokazalo sinoć za Natašu. Najgore osobe što se tiče zavisti su Marija i Miljana. Pakost, ljubomora, sve najgore. Svoju porodičnu tragediju pokušavaju da prenesu na ostale. Komentarišu sve teme ovde - rekao je Dejan, zbog čega je Marija odmah skočila.

RepublikaFoto: Prntscrin
Dejan Dragojević...

- Ti imaš ovde najgoru tragediju. Ne pričaš sa majkom, bratom. Moja tragedija nije najveća. Tvoj brat je doveo mami švalera pored oca. Ti si veliki seljačić ovde. Veće tragedije od tvoje ovde nema - odbrusila mu je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Biljana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

17.11.2019 18:11

Koji su ovo ljudi? Koje su ovo sudbine?

Odgovori 19 0