(VIDEO) Zola gledao Miljani u šolju: Ono što je otkrio o njoj ostaviće vas u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

18.11.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su popili zajedno prvu jutarnju kafu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pričali o svom odnosu, a potom je Čolić uzeo Miljaninu šolju i počeo da joj priča šta vidi, a zbog reči koje joj je uptio Kulićeva je ostala zabezeknuta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola gleda Miljani u šolju

Imaš jednu osobu koja bi sve dala da vidi tvoj neuspeh. Ne mogu ti reći da li je ta osoba muško ili žensko, ali ime počinje na slovo "V" - pričao je Zola Miljani.

Kako je njihov razgovor prekinulo pismo kojim je Ivan Gajić imenovao novog vođu, Zola je nastavio gledanje u šolju.

- Previše si opteretila svoj mozak, razmišljaš o nebitnim stvarima. U tvom okruženju ima neko ko ti je mnogo simpatičan, a nemaš hrabrosti da to kažeš. Često zamišljaš tu osobu i na trenutak se osećaš ispunjeno. Fali ti ljubavi, imaš nedostatak ljubavi. Ti ne uzvraćaš ljubav osobama koje to zaslužuju. Mnogo toga je potrebno da bi srušila taj neki zid - nastavljao je Zola, a Kulićeva ga je pomno slušala.

- Vidim da si u dobroj finansijskoj situaciji. Vidim neka đavolja krila, puna perja. To znači puno para - pričao je Čolić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading