(VIDEO) SVE O LUNINOJ POBEDI! Gagi se poverio: "Siguran sam bio da će biti prva"!

Autor:

Zadruga

18.11.2019

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani je danas sa Lazarom Čolićem sedeo u izolaciji i pričao o Ermini Pašović, kako želi da se promoviše preko njega i da je sve laž što govori.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Gagi sa Lunom

Tom prilikom se dotakao i Lune Đogani i njene pobede, za koju je Ermina rekla da je Gagi rekao da je navodno nameštena i da postoji snimak za to.

- Zamisli takvu laž, pa nisam ja Tito, ti udaraš na produkciju, ja sam bio ubeđen da će pobediti, jer ona je bila favorit, kako je ušla, nosila je ceo rijaliti od početka, ja sam verovao u nju, a ona (Ermina) je rekla da sam ja rekao da će Luna biti prva, niko nije ni predpostavio da će Marko Miljković biti drugi - govorio je Gagi Zoli.

- Ja sam je i savetovao, preko poziva koje je dobila, govorio sam joj da je super za crnim stolom, rekao sam da je sutra finale da bi ona bila prvo mesto - rekao je on.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

18.11.2019 22:03

Sto je najgore postoji snimak u kome Gagi to govori u dvoristu Janjusu da joj je pobeda bila obecana ugovorim. Svi smo to negde znali ali nismo imali dokaz dok Gagi to nije rekao. Sad se vadi i razumem zasto to radi. Jedino je Kija Kockar realni i pravi pobednik Zadruge.

Odgovori 15 2
Goga

18.11.2019 22:09

Lazovu jedan rekli ti da peres sam sebe. Sram te bilo snimak postoji pogledajte snimak"Gagi o luninoj pobedi"

Odgovori 15 2