(VIDEO) Imam i ja pravo da volim, komplikovana je priča: Dragana Mitar progovorila o novoj vezi!

Autor: Republika, SrbijaShowbizz

Zadruga

19.11.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar, po svemu sudeći, uskoro će se ponovo useliti u Zadrugu 3.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mitar

Nakon što je stavila tačku na buran brak sa Sinišom Dragutinovićem, ona je pred ulazak u Zadrugu progovorila o tome dokle je stigao proces razvoda, ali i o novoj-staroj ljubavi, gospodinu Torti.

- Malo je to sudstvo sporo, i to me nervira. Ja sam očekivala da ću već biti razvedena, ali neke stvari ne mogu odmah da se reše. Ja sam u braku, tužba je predata, tako da sam praktično na pola. Još jedan skok, i to je to - počela je Dragana, a onda se osvrnula i na odnos s još uvek zakonitim suprugom:

- Problemi sa bivšim mužem su prestali. Trudim se da nemam nikakvu komunikaciju s njim, i ne želim da imam, osim to što moram zbog Jovana, mada i nemamo komunikaciju, s obzirom na to da Jovan živi sa mnom, i ja vodim računa i brinem o njemu. Jovan ima svoj telefon, kad se čuju - čuju se. To nije baš često, ali to je njihov odnos.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Uživa u ljubavi sa novim dečkom

Dragana se potpuno raznežila kad je pomenula novu ljubav, u kojoj očito uživa.

- Imam i ja valjda prava da volim, da mi bude lepo. Ja uglavnom imam te komplikovane veze, komplikovane priče, ali dobro, biće to sve OK. Tu je neko pored mene ko mi je podrška i pomoć u svemu, i po prvi put mogu da kažem da sam srećna, ispunjena, zadovoljna, imam najlepše dete, imam ljubav, imam sve.

Iako ju je dok je bila u Zadruzi 2, bivši suprug Siniša prevario, a i ona je gajila neke simpatije prema Marku Miljkoviću i Nenadu Aleksiću Sha, Dragana sada ulazi u rijaliti potpuno rasterećena kad je prevara u pitanju:

- Verujem nekome ko je napolju i veruje on meni. Ja rijaliti smatram kao igru, kao neko zezanje, predstavu, a onda kad izađem iz toga, ja sam jedna obična majka i žena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danko

20.11.2019 08:59

Nemaš pravo da voliš tudjeg muža i tudjeg oca. Nemaš pravo da opet rasturaš tudj brak.