Želeo je da sakrije, ali je otkriven: Tomović vuče komplekse iz detinjstva zbog okrutnog nadimka koji mu je dodeljen!

Autor:

Zadruga

21.11.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Vladimir Tomović važi za jednog od najaktuelnijih učesnika "Zadruge 3", a bez dlake na jeziku i sa velikom dozom samopouzdanja suprotstavlja se svakom ko pokuša da ga ponizi ili ugrozi njegov moral i dostojanstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović

Sa mnogim devojkama u Beloj kući je ostvario bliske odnose, iako ni sa jednom nije želeo da ima ništa više od poljupca. Kako je na taj način sve više intrigirao javnost, pa su mnogi bili u dilemi koja mu se od njih zapravo iskreno dopada, Vladimir je odlučio da stavi tačku na sve. Mina Vrbaški bila je jedina kojoj je ostao naklonjen, iako je poznato da je njegova porodica bila izričita kada mu je saopštila da je ne želi u njegovoj blizini.

Iako je svoj život pred kamerama stavio na tacni i o sebi iskreno rekao mnogo toga, ipak, postoji nešto što je želeo da sačuva u tajnosti misleći da javnost za to nikada neće saznati

Naime, osoba bliska njemu, a koja je insistirala na anominosti, otkrila je kakav je nadimak Vladimir imao tokom svog školovanja, a nimalo mu nije bilo drago što je bio obeležen i prepoznatljiv po svom nosu.

Vladimira su u školi zvali ,,Kvaka" zbog njegovog nosa. On uopšte nije bio ponosan na to, to jest nije mu bilo svejedno, ali svi su ga znali po tome, mislim da ga neki tako zovu i dan danas - rekao je izvor blizak Vladimiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dika

21.11.2019 17:41

Veliki nos ne može nigde da sakrije.