(VIDEO) Stefan Karić o raskidu sa Ivom: Guši me užasno, nenormalno je ljubomorna!

Autor:

Zadruga

21.11.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon što je učesnica Iva Grgurić obavila razgovor sa Drvetom mudrosti, i njen, sada već bivši dečko Stefan Karić bio je pozvan da dođe u Rajski vrt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Drvo je želelo da čuje i njegovu stranu priče, a on je bez dlake na jeziku odlučio da otvori dušu i otkrije šta je pravi razlog netrpeljivosti koja je nastala u njihovom odnosu.

Znao sam i za bolje dane. Neke turbulencije u kući i ovo sa Ivom, ali biće bolje... Ne muči me ništa, jedino to sa Ivom, završili smo našu vezu. Pokušali smo, nije uspelo. Da se mučimo ovde, ne ide. Imamo neke tenzije. Posle svake naše priče da će biti bolje, na kraju se vrati na isto. Najlakše je dati šansu, ali džaba ako se to ne ispravi. Ja ne želim da pati neko zbog mene i da ispadne da ja nekog omalovažam. Tačan razlog našeg raskida je taj što se uvek naljuti šta god ja da uradim, sve joj smeta. Za stolom se opet nadurila što sam rekao u afektu:"Šta će ona meni u životu". To je netolerancija. Mi pričamo kad legnemo u krevet, možda nas ne čuješ u tim trenucima. Pričali smo više puta i stalno ponavljamo da ne treba da dođe do toga i te priče za stolom, ali, ne vredi. Mislim... Mlađa je godinu dana od mene, ali kao da ima 12 i po godina. Mene ta ljubomora guši, normalno je da budeš malo. Nju kao da neko sili da bude sa mnom i da trpi nešto u sebi - rekao je Stefan.

Stefan svojim izlaganjem nije uspeo da uveri Drvo da su to čvrsti razlozi zbog kojih je odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, pa ga je upitalo i nešto što on nije mogao da zaobiđe.

Šta osećaš prema Ivi? - pitalo je Drvo.

Imam osećanja, nije da ih nemam... Nemam pojma ni sam više. Stvarno ne znam šta da ti kažem. Nervira me sve to, nije ona cvećka, a nisam ni ja. Radi i ona neke stvari koje meni smetaju. Ona kao da se nečega plaši, bilo bi sve lakše kada bi bila malo iskrenija. Uvek kažem onako kako jeste, baš zbog toga. Smeta mi to što mislim da nije iskrena, ta ljubomora... To durenje kao da ima 12 i po godina. Jednostavno, tako neke sitnice mi ne prijaju. Izgleda da sam i ja malo težak - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading