Traži je u svakoj: Karić otkrio koja Zadrugarka mu liči na pokojnu misicu Dijanu!

Autor:

Zadruga

21.11.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da će Stefan preboleti staru ljubav uz Ivu, ali izgleda da on pokojnu Dijanu traži u svakoj. Pešićeva mu se izgleda najviše dopada zbog mnogih sličnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Stefan i Dijana...

Sinoć je, kao i svake srede, u "Zadrugu" ušao Milan Milošević kako bi ukućanima postavljao pitanja koja su slali gledaoci rijalitija. Za crnim stolom posebnu pažnju je izazvao trougao Vladimir Tomović, Stefan Karić i Jelena Pešić.

Naime, gledaoci misle da Pešićeva radi namerno neke stvari kako bi zavela ponovo svog bivšeg dečka Karića.

- Stefan je u emisiji "Pitanja novinara" rekao da ga ti podsetiš na Dijanu kada staviš šešir. I gle čuda, eto tebe sutra odmah sa šeširom na glavi - pročitao je Milan pitanje gledalaca.

- Ja šešire nosim od samog početka. Meni je Stefan još odavno rekao da ga podsećam na Dijanu, još pre mesec dana. To mi je takođe još par ljudi iz kuće reklo, ali što se tiče šešira, ja ih nosim od prvog dana - počela je Jelena sa obrazloženjem.

RepublikaFoto: RTV Pink
Jelena Pešić...

Stefan Karić je sve vreme pomno pratio šta se dešava, a onda i sam prokomentarisao Jelenu i pokojnu Dijanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading