Miljana će izgoreti od besa: Zola bez pardona hvalio dupe Nataše Radan, Ivine s*se i Majine noge!

Autor:

Zadruga

23.11.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je Veliki šef organizovao zanimljiv zadatak za zadrugare. Naime, oni bi trebalo da sklope savršenu zadrugarku prema svojoj meri.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lazar Čolić Zola...

S obzirom na to da su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola često svađali jer je Miljana bila ljubomorna na Maju pošto je Zola nahvalio njene noge u prošloj sezoni rijalitija, svi su čekali da čuju kako će se Zola izjasniti.

- Evo ovako, lice, kad nije ljuta, Miljana. Iskreno. Kosa, gospođa Dalila Dragojević. Visina Ivana Krunić. Struk Tarin - krenuo je Zola.

- Čiješ će noge? Znaš da su Majine noge birali zbog tvoje rečenice - upitala je Dalila.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...

- Ušlo je par novih devojaka. Dvoumim se između Maje i Jelene, tu je i Mina. Zadnjica Nataša Radan. Noge čuvam za kraj. Ivana Šopić usne. Marijana ima fine ruke. Noge, teška utakmica, to ide na produžetke. Ivine grudi, a noge od Maje Marinković - rekao je Čolić, pa dobio aplauz od ukućana.

Miljana je trenutno u izolaciji pošto je jedna od troje nominovanih takmičara, pa se svi pitaju da li će pobesneti kada bude čula Zolin izbor.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana i Zola...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading