Je*ao sam Kiju, a Sloba mi reč nije rekao: Đukić tek sada priznao sve šta se događalo između njega i Kockareve!

Autor:

Zadruga

25.11.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni seks između Kristine Kockar i Filipa Đukića mesecima je bio glavna tema u prvoj sezoni rijaliti "Zadruga", a sada je Đukić konačno otkrio detalje tog odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip je u prvoj Zadruzi imao seks sa Kijom

Naime, Filip je u svađi sa Lepim Mićom potvrdio spekulacije da je imao seks s Kijom, ali je i otkrio da je sve detalje njihovog odnosa znao Kijin suprug Sloba Radanović.

Lepi Mića je u jednom trenutku napao Filipa da laže i da često menja priču.

- Prvo ste pričali da niste imali seks i da ste 38 minuta prali veš u toaletu, a onda si rekao da je seksa ipak bilo. Ti lažeš, čoveče - rekao je Mića, a Filip nije hteo da mu oćuti.

- Ne lažem, jer smo imali seks. Lagao sam u prvoj sezoni "Zadruge" da bih zaštitio Kiju. Ti me sada nazivaš lažovom, a znaš da nije tako - pričao je Filip.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Sve žene padaju na njega

- Čoveče, ti si bio najbolji Slobin drug u rijalitiju, a tvrdiš da si mu je*ao ženu. To mu je bila žena, shvati! Kakav si ti to čovek?! - Kazao je Mića.

- Sloba je rekao da ga ne zanima Kija, ona je rekla da je ne zanima Sloba i kraj. Znao je šta se desilo između nas, a ništa mi nije rekao - priznao je Filip.

- Poenta je da je Sloba pi*ka i da nije smeo ništa da ti kaže. Ćutao je kao pi*ka, ti si mu bio najbolji drug, a ti si najgori čovek na svetu! - govorio je Mića.

- A što on mene nije oterao u kurac? Reč mi nije rekao. Posle sahrane Kijinog oca mi je prišao i rekao da mu je ona priznala sve. Kija se promenila na kraju i zbog toga sam promenio mišljenje o njoj - rekao je Filip na kraju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Deka

25.11.2019 11:56

Koja mu je ovo promenjena priča po redu? Takvom lažovu ne treba ništa verovati.

Odgovori 61 13
Vojvoda

25.11.2019 12:48

Kakva lažovčina. Lepo je njegov otac kazao u studiju da je Filip u svemu nepouzdan, izgubljen kao čovek i da mu ne treba ništa verovati. Mnogo pije pa mu alkohol poremetio mozak. Ne zna šta radi i ne seća se ničega.

Odgovori 62 13
cika

25.11.2019 13:55

A posle toga je morao sa Slobom u kokosinjac! To nije kazao.

Odgovori 55 6
Oblak

26.11.2019 08:47

@cika - Sloba te ebao ili tukao?

Odgovori 18 1