Svađa u najavi! David opleo po Dalili zbog njene izjave da je smeće: Oni se konstantno porede sa nama i mešaju se u sve!

Autor:

Zadruga

25.11.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne večeri, tokom emisije "Pitanja novinara" desila se neočekivana situacija. Naime, Dalila Dragojević komentarisala je odnos Jelene Pešić i Filipa Đukića, i tom prilikom istakla da među njima postoje simpatije, kao i to da je njihov odnos nalik onome što su imali Ana Korać i David Dragojević.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
David Dragojević

- Isto ovako je počela i ljubavna priča između mog devera i Ane Korać. Ana je isto uzela kačket od Davida. Smatram da se Jeleni Filip i te kako dopada. Ovo se sve desilo zbog Filipa, a ne zbog nekih varnica između Ivane i nje. Mislim da su to tako perfidne fore, kao što su bile i prošle godine - pričala je Dalila Dragojević.

Njena izjava je veoma razbesnela njenog devera, koji se oglašavao tokom noći na Instagramu, što je ona saznala, te rekla da David pokušava da ispadne žrtva u odnosu koji su imali Dejan i on. Zbog svega što je izrečeno tokom noći, mi smo kontaktirali Davida, koji nam je otvorio dušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

- Nikada ništa loše nisam rekao za Dalilu i Dejana. Postoji intervju koji sam dao, ali sve najlepše za Dejana i našu porodicu, koliko puta sam samo komentarisao njihovo učešće u rijalitiju, da se drže, da su super, samo malo više da se zezaju, da ne budu namćori, ništa više. Čak i kad budu pitanja u vezi moje mame i njih, ja prebacim kanal, ne mogu to da slušam i nikada se nisam oglasio... Ana zna da nisam spavao celu noć kada ga je Janjuš pljunuo, tu sam poludeo. Takođe, kada je Iva rekla da Dejan nije muškarac, to su stvari gde sam reagovao i što su me pogađale, ne volim kad ga neko dira i slično! Ja njega volim najviše na svetu, ali koliko puta oni bespotrebno ubace Anu i mene u neku priču, tipa svađe Ive i Tare, Dejan se ubacuje i to poredi sa Anom, i tako je bilo dosta puta. Nema potrebe kao moj brat da on to komentariše, a posebno što se njega to ne tiče. Isto kada je Dalila govorila da mi nismo isti, da sam ja "smeće malo" (iako je rekla u šali), ja znam kako bi oni reagovali da sam ja tako nešto slično rekao. Ali to nije ništa loše, nego što oni konstantno porede neke priče sa nama, a oni nemaju potrebe to da rade... Niti se oglašavam niti sam komentarisao njihovo komentarisanje naše mame i slično. Ovo je prvi put da kažem, ali ništa strašno da bi oni govorili da ja radim nešto zbog marketinga i slično, ja Dejana volim najviše na svetu i želim mu sve najbolje, ali samo u neke bespotrebne priče ne treba da mešaju Anu i mene i da nas porede... Ja sam samo ponovio ono što je rekla za Anu i ništa više - objasnio je David.

Kakav će njihov odnos nadalje biti ostaje da se vidi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelenko

25.11.2019 17:34

Oni su u rijalitiju i o nečemu moraju da pričaju, moraju nekoga da vredjaju. A koga će nego svoje najbliže.

Odgovori 10 0