(VIDEO) Očekuje se da produkcija reaguje?! Dragana Mitar pričala zadrugarima kako su Parovi gledaniji i kako ovaj rijaliti uopšte nije gledan!

Autor:

Zadruga

26.11.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijanu Zonjić je zanimalo kako se napolju komentariše njena veza sa Radetom Lazićem. Dragana Mitar joj je otkrila da ta veza ne izaziva neku reakciju, ali da ništa bolje ne prolaze ni ostali zadrugari.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

– Ljudi su u tripu. Ovaj rijaliti uopšte nije toliko gledan. Ništa specijalno napolju - rekla je Dragana i dodala da se napolju samo piše o svadbi Veljka Ražnatovića, dok su zadrugari nebitni.

Osim toga, ona je navela i da je veći šou u "Parovima" zbog toga što je tamo Milijana Božić prevarila Milojka sa Žapcem.

Pogledajte snimak!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danko

26.11.2019 09:11

U mom gradu i po okolnim selima, svi koje ja poznajem, gledaju Zadrugu. Niko ne gleda Parove i njihove svadje i nasilje (saznao sam za te svadje i nasilje iz naslova u novinama).

Deka

26.11.2019 09:54

Izbaciti je pa neka ide u taj drugi rijaliti. Nezahvalnica.