Šok! Miljana napustila Zadrugu i napravila skandal: Umreću od igle!

Autor: Informer

Zadruga

27.11.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je pre nekoliko dana na kratko napustila "Zadrugu" kako bi otišla kod zubara i popravila kvar koji joj je stvarao bolove. Ona je navodno u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu napravila pravi skandal, jer nije želela da dozvoli zubaru da joj da anesteziju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: "Umreću od te igle" - tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta. Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

- Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: "Umreću od te igle" - tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta.

Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija od koje će joj utrnuti živac i nataj način će lako podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući govorila da to neće da uradi - nastavio je izvor za pomenuti medij i dodao:

- Na kraju je ipak poslšala zubare i popravka je prošla u najboljem redu. Ostala je još malo u ordinaciji dok anestezija nije prošla pa su je vratili u rijaliti.

Kako prenosi isti izvor, Miljana je nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju spomenula da je, kako je sama rekla, pravi hipohondar.

- Ranije nisam bila psihički dobro i stalno sam mislila da će nešto da mi se desi. Bila sam pravi hipohondar. Uvek sam tripovala da mi se nešto dešava, a nije bilo ništa - priznala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
goran

27.11.2019 15:50

Kao da do sada nije primala ubode.

Živojin

27.11.2019 16:34

Primila na stotine uboda a sada se plaši.