Kemezova bila u šemi sa oženjenim čovekom? Njegova žena im napravila sačekušu, uhvatila ih ispred zgrade u kojoj su iznajmili stan!

Autor: Star

Zadruga

27.11.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez nerado priča o privatnom životu sa svojim cimerima iz rijalitija. Svi su upućeni u njenu tešku životnu priču zbog čega je mnogi štede i trude se da je ne napadaju. Međutim, niko ne zna da je Milica početkom ove godine navodno dva meseca bila u vezi sa oženjenim čovekom iz Novog Sada, gde i ona živi inače. Kako prenosi izvor, Milica je navodno bila ubeđena da će on ostaviti ženu zbog nje, međutim ostavio je na cedilu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Milica Kemez...

- Milica je bila sa tim čovekom koji ima 39 godina u burnoj vezi. Upoznali su se u jednom kafiću, a onda su se dopisivali neke dve nedelje, da bi nakon toga započeli neku priču. Odmah su se dopali jedno drugom, a brzo se i zaljubili. Čak su i javno izlazili po Novom Sadu, išli su po restoranima, klubovima, ona je upoznala njegove prijatelje iako je od početka znala da ima ženu i dete. Ali se, kao i svaka koja uplovi u vezu sa oženjenim, nadala da će se razvesti i da će ozvaničiti vezu. On je čak iznajmio stan u kom su se viđali - priča izvor iz Novog Sada.

- Kako su bili nepažljivi, njegova žena je nakon dva meseca saznala sve, čak i za taj stan. Jedno veče on je slagao ženu da ide u kladionicu sa društvom, a otišao je na piće sa Milicom. Žena je lako sabrala dva i dva i napravila im sačekušu ispred stana u kom su se krili. Čim ih je ugledala, samo ih je slikala telefonom i vratila se kući. Ujutru mu je na viber pustila te slike i rekla da ako želi da sačuva brak odmah pozove Milicu i sa njom završi svaki priču - kaže izvor i dodaje:

RepublikaFoto: RTV Pink
Milica...

- Naravno, odmah je uzeo telefon i otkačio Milicu. Ona je bila u šoku, baš je to pogodilo, plakala je, osećala se iskorišćeno, bila je u ozbiljnoj depresiji. Više nije hteo ni da joj se javi, pravio se da se ne znaju. Baš joj je bilo teško, mislim da i sad pati za njim, ali joj je lakše tamo u rijalitiju jer nema dodira sa spoljnim svetom - završava izvor. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvoda

27.11.2019 15:00

A u Zadruzi se pravi "nevino jagnjence".

Živojin

27.11.2019 16:24

A u Zadruzi se pravi naivna i "nevina".