Dalila je sa mnom varala Dejana, ništa perverznije od nje nisam video: Mladen Vuletić šokirao priznanjem, a onda opisao i se*s sa Majom!

Autor: Hit, Informer

Zadruga

27.11.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić tvrdi da je Dalila Dragojević sa njim prevarila muža Dejana! Pobednik Parova jedva čeka da uđe u "Zadrugu" kako bi javno raskrinkao bivšu verenicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen Vuletić...

- Dalila je varala Dejana sa mnom! Sa njom sam se grlio i ljubio na bazenu, pričali smo o prošlosti... To sve zna i Nina Prlja, ona nas je videla - priča kršni Crnogorac i dodaje da među njima i dalje ima emocija.

- Iskreno, dobra je Dalila. Sa njom sam imao turbulentnu vezu, čak smo se i verili, pa kasnije raskinuli. Mi i dalje gajimo nešto jedno prema drugom. To mi je i sama priznala. Međutim, ja sad poštujem njen brak i ne bih bio s njom ponovo. Ali baš nikada, jer to je bila propast! Nismo mi bili srećni, često smo se svađali i oko najmanje sitnice. Nije ni meni ni njoj bilo lako u toj vezi i oboje smo toga svesni. Mi smo ispričana priča.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

Mladen tvrdi da je Dalila u krevetu živa vatra.

- Bila je baš perverzna! Nikada nisam bio sa perverznijom ženom. Samo ću vam reći da je nisam vezivao ili bičevao, ali radili smo svašta! Više puta sam rekao da je u krevetu fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo! Samo se toga i sećam. Mala zna znanje.

Kad uđe u "Zadrugu", Mladen se neće suočiti sa samo jednom bivšom devojkom. U tom rijalitiju je i starleta Maja Marinković, s kojom je proveo dva meseca pre nego što je ona ušla u rijaliti. Vuletić je uporedio seks sa dve aktuelne zadrugarke.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Maja i Mladen...

- Imao sam bolji seks sa Dalilom nego sa Majom! Ona je mnogo bolja, a Maja je još mlada. Iskreno, zaljubio sam se u Maju, pred njen ulazak u "Zadrugu" spavala je kod mene, pričali smo o svemu. Bukvalno dan pred njen ulazak u rijaliti smo raskinuli. Voleo bih da ponovo budem sa njom! - otkrio je. 

Vuletić je već bacio oko na još dve zadrugarke.

- Imaću seks sa Majom, ali i Jelena Pešić je top riba, kao i lva Grgurić. Ma biće tu svega samo ako uđem u "Zadrugu" - obećao je Mladen.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado

28.11.2019 15:52

Mladen osvajač.