(FOTO) Leteće perje! Mislio sam samo na tebe: Zola odlepio za Majom Marinković!

Autor:

Zadruga

28.11.2019

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpatije između Lazara Čolića Zole i Maje Marinković datiraju još iz druge sezone rijalitija. Danas su se njih dvoje osamili u dvorištu, a Zola je iskoristio priliku da Maji saopšti šta misli o njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Zaista nisam mislio ni na jednu temu, nego sam mislio na tebe, kao tvoj lik. Ti si osoba koja je spremna sad ustati i ova dva papira zakači maksimalno, ti si spremna da izgovoriš neku rečenicu, da nastane haos! Imaš veoma visoku inteligenciju u takvim situacijama. Ti ništa ne izgovaraš bez razloga. Ti nekad nemaš milosti - govorio je Zola.

- Biće nam dobro, s vremena na vreme, samo nemoj da se zaljubiš u mene. E sad Zola, hoću da te pitam, koje je tvoje mišljenje o Bori, posle one nominacije i zanima me ko ti je najdraža ženska osoba, a da nije tvoja bivša devojka Miljana? - uzvratila mu je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Zola

Miljana nije videla ovaj susret, ali pitanje je šta će se dogoditi ukoliko bude saznala za ove varnice i očigledne simpatije Zole prema Maji.

Miljana Kulić je već, kako sama kaže, pukla u "Zadruzi" te je ishod njenog ponašanja jako rizičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

28.11.2019 18:31

Leteće perje.