Pešićevu i Šopićevu će svađa skupo koštati: Oglasila se Jelenina drugarica i otkrila sve o aferi sa oženjenim kolegom!

Autor: Pink

Zadruga

29.11.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana došlo je do velike turbuelncije u odnosu između Jelene Pešić, Ivane Šopić i Filipa Đukića. Naime, nakon što su zadrugarke zaratile zbog nesuglasica, došlo je do tvrdnji da se Pešićevoj sviđa Đukić, te da prema njemu gaji osećanja koja nisu prijateljska.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Jelena Pešić i Ivana Šopić...

Iako je ona sve to negirala, što je potvrdio i Vladimir Tomović, Ivana nije mogla da prihvati iz ličnih razloga da to nije istina. Beogradski mediji stupili su u kontakt sa Jeleninom najboljom drugaricom, koja se već nekoliko puta oglašavala, te nam je na početku ispričala.

- Jelena je u celoj ovoj priči kolateralna šteta ljudi koji su, pre svega, rijaliti igrači i čiji mozak je naštelovan da razmišlja u pravcu teorije zavere. Ljudima, kojima je ona okružena, jednostavno nije jasno otkud takva devojka u rijalitiju. Nije im jasno da se za tri meseca ni sa kim nije poljubila, nije legla ni u čiji krevet i bila „lak plen“, a svi smo svesni da je privukla pažnju muškaraca u kući - započinje Jelenina drugarica, pa dodaje:

- Tri meseca oni čekaju njen pogrešan korak! Tri meseca je posmatraju, pa je bila i lukava, ćoškara, podmukla, namazana, ali je u njihovim očima bila i dama. Sve epitete koji joj se pripisuju – oni su joj dali. I ni jedan nije bio sa osnovom. Dama je bila zbog svog držanja, stava, oblačenja i činjenice da nikada nije ni opsovala, a sve ostalo je bila zbog čiste zlobe i sujete onih koji bi želeli da su kao Jelena. A jedino što je ona sama za sebe izjavila jeste da je normalna devojka iz naroda koja voli društvo, provod i život.

RepublikaFoto: RTV Pink
Jelena Pešić...

Kako je Pešićeva nije ostala pošteđena ni komentara Dalile Dragojević, upitali su Jeleninu drugaricu i da prokomentariše aferu sa oženjenim čovekom, zbog kog je navodno zadrugarka ,"pobegla" u rijaliti.

- Dalila je od početka ne voli. Zašto – to samo Dalila i zna! Ja ne mogu ni da pretpostavim, kao što ne mogu ni da pretpostavim odakle potreba za lažnim insinuacijama na rasturanje braka oženjenog kolege. Ali to vam je ono – kad već ništa nije uradila za ova tri meseca, osim što je raspoložena, peva, smeje se i druži (a to ih očigledno boli), onda ćemo da izmislimo, nagađamo, pretpostavljamo. Pa to je bar lako danas! - govori ona.

Potom je prokomentarisala i odnos Jelene i Ivane nakon što su odlučile da stave tačku na rijaliti prijateljstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić...

- Što se Šopićeve tiče, suvišno je komentarisati njihov odnos nakon svađe. Jelena o njoj ne priča po kući, ne vređa je i ne pljuje u tanjir iz kog je jela, jer to ne radi ni u privatnom životu, dok je Šopićeva sada već opsednuta željom da Jelenu predstavi u najgorem svetlu. Zbog pisma koje je dobila od tzv. „Šefa“ ona mora da se opere od Filipa, pa je najlakše da to uradi preko Jelene. Spustila se na nivo abronoše i tinejdžerke koja čak zamera svom društvu (konkretno Janjušu) što se uopšte sa Jelenom druži. Lako je pala pod uticaj Lepog Miće, pa smo u ranim jutarnjim satima mogli da čujemo i kako u pabu pripisuju Jeleni ono što nikada nije rekla. A setimo se kako je Šopićeva spremila skeč i imitirala Jelenu. Šta bi bilo da je Jelena predstavila Šopićevu u tom svetlu? Pa osećam da bi je razapeli - tvrdi drugarica.

Za kraj, Jelenina podrška tvrdila je da zadrugarka ne gaji ljubavne emocije prema Filipu, te da između njih postoji samo drugastvo. Da li će na tome ostati ili će se ipak izroditi nešto više, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

29.11.2019 13:14

U Zadrugu ne primaju dame. Samo radodajke.

Odgovori 10 0