Više joj niko neće verovati: Zolin menadžer otkriva za Republiku šta kriju snimci koje poseduje, a koji će Miljanu ukanaliti za sva vremena!

Autor: A. Adamović

Zadruga

30.11.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Majstorović, menadžer Lazara Čolića Zole, ekskluzivno za Republiku.rs otkrio je da poseduje snimak Miljane Kulić koji bi mogao da je košta rijaliti karijere i da je pitanje vremena kada će sve plasirati u javnost i raskrinkati je.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Boban Majstorović

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole izuzetno je komplikovan. Nakon turbulentne veze, trudnoće, pa kiretaže, njih dvoje su odlučili da raskinu. S vremena na vreme imaju odnose, ali fizičke okršaje pune šamaranja i šutiranja.

Podsetimo, njih dvoje su se sinoć ponovo posvađali, a Zola je izneo šokantne detalje iz njihove veze, odnosno da je Miljana zanemarila sina Željka i tražila 800 evra za kocku. Povodom ovih navoda kontaktirali smo Bobana Majstorovića, koji, kako Zola navodi, može da posvedoči njegovoj priči.

Boban nam je potvrdio da je Miljana tražila veliku količinu novca, i to upravo od njega, ali se pozvala na to da joj je novac potreban kako bi prehranila sina Željka.

-  Miljana me pozvala nekad u martu mesecu ove godine i tražila mi 800 evra, uz objašnjenje kako je Željko gladan i da nema da mu kupi hranu. Rekla je da će mi novac vratiti u roku od mesec dana dok uzme svoj novac od Siniše. Naravno, ja sam bez ikakvog razmišljanja otišao u banku i poslao joj novac, kakav bih čovek bio da dozvolim da nedužno dete gladuje zbog nepromišljenosti njegove majke. Nakon 15 minuta joj je novac legao na račun, ona ga je podigla i zahvalila mi što sam joj izašao u susret. Međutim, nakon samo par sati me nazvala i počela da histeriše i plače objašnjavajući mi kako joj je ukradena roza torbica na pijaci dok je kupovala neke stazice za stan. Odmah mi je bilo jasno da je to čista laž, jer neko ko nema novca za hranu sigurno ne ide za kupuje stazice za stan nego ode i kupi namirnice i dečiju hranu - rekao je on za Republiku.rs i dodao da je Miljana počela da preti kada je uhvaćena u laži:

Foto: Instagram.com/zola_dj_/Youtube.com/Zadruga Official
Boban, Zola i Miljana

- Nakon što sam joj rekao da joj neću poslati novac, da potraži stručnu pomoć i da se leči od ovisnosti prema kockanju, ona je počela još više da mi preti i ucenjuje. Ja sam joj samo spustio slušalicu jer bilo kakav dalji razgovor nije imao smisla. Taj isti dan je uveče izašla sa Zolom na piće i objavila je fotografiju, a na stolu je bila ista ta roza torbica koja joj je navodno bila ukradena taj dan. Odgovorio sam joj cinično na tu fotografiju rekavši "baš mi je drago da si pronašla svoju torbicu", a kao odgovor na tu poruku naravno nisam dobio. U tom periodu je Zola pod svaku cenu pokušao da napusti Niš i da se vrati u Derventu. Međutim, verovatno već znate da mu je pocepala pasos i drzala ga je bukvalno kao taoca - bio je iskren i Boban i otkrio da postoje snimci na kojima se MIljana kune pred Bogom da će prestati sa kockanjem:

- Koliko je njena ovisnost prema kockanju napredovala govori i činjenica da je otišla u crkvu da zapali sveću i zakune se pred ikonom da nece vise kockati. Zola ju je čak i snimao i takođe posedujem i taj video zapis - otkrio je on bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: instagram.com/zola_dj_
Boban i Zola

Bobanu, kao i Zolinoj majci, veoma je mučno da gleda snimke gde Miljana šamara Čolića:

- Zolina majka se trudi da što manje gleda ovu sezonu, jer joj je to previše stresno, a ne želi uopšte da komentariše njihov odnos, Naravno, ni mieni ne može da prija kada gledam kako mi neko maltretira prijatelja, a trenutno ne postoji način da ga zaštitim ili posavetujem. Bolno je gledati sve to. Da je ne voli ne bi trpio sve to, i bio žrtva nasilja - rekao je Majstorović i bio izričit u tome da Zola nije bio sa Miljanom iz koristi.

Foto: Privatna arhiva
Boban Majstorović

Boban ne veruje da je moguće da se rodi ljubav između Zole i Maje Marinković, ali ne isključuje mogućnost da se to desi, jer zatvoren prostor čini svoje:

- Ne znam šta pokušava s njom, ali vidim da se oseća dobro kada provodi vreme sa Majom. Nasmejan je i raspoložen - rekao je Boban Majstorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading