Siniša Kulić žestoko opleo po Zoli, pa potkačio i Miljanu: Pritisak mi je bio 40 sa 0, a Marija je završila u bolnici zbog njih dvoje!

Autor:

Zadruga

01.12.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je danas izašla iz Kliničkog centra u Nišu, gde je bila hospitalizovana jer je operisala bešiku. Ona je sada odličnog zdravstvenog stanja, pa je pred premijernim kamerama prokomentarisala ponašanje njene ćerke Miljane, poslednjih nekoliko dana, koliko Marija nije u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša i Marija

- Smeta mi što i dalje obraća pažnju na Lazara, mislim, nema potrebe za tim. Drago mi je što se ovo desilo dok ja nisam tamo, da ne ispadne da je uvek ja nagovaram, došlo je vreme da ona sama sve uvidi - rekla je Kulićka.

Miljanin otac Siniša Kulić takođe je bio hospitalizovan, a sada je pred premijernim kamerama otkrio kako se oseća i zašto mu se slošilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša Kulić

- Trenutno se super osećam. Pao mi je pritisak usled emotivnih izliva koji su se izdogađali, malo nedostatak Miljane i Marije, pritisak mi je bio 40 sa 0, ali sada je sve u redu. U početku je meni bilo lepo, ali po ulasku Lazara malo sam se razočarao u nju i u njega pogotovo. Sad mi je super i osećam se dobro otkad su raskinuli. Ne mogu da kažem da li je njena konačna odluka, ali nadam se da jeste, biće mi izuzetno drago ako je tako, ako ne bude, šta ćemo - rekao je Siniša, a onda je Marija prokomentarisala odnos njene ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Ja sam presrećna što Miljana nije sa njim, a sa kim će on da bude, da li ima taktiku, ja bih bila presrećna da bude sa bilo kojom devojkom samo da nije sa Miljanom. Srozala me je, upropastila mi je zdravlje, prolazila sam sve i svašta zbog njihove veze, ja sam najsrećnija kada bi došao kraj njihovoj vezi i da ostane na ovome kako je sada. Njemu želim sve najbolje, a mislim da nijedna tamo neće biti sa njim - rekla je Marija.

Miljana je nedavno ponovo potpisala još jedan, treći po redu ugovor, po kome Zola njoj ostavlja svoj honorar, a Kulićka je sve to prokomentarisala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola

- Kada je treći put sklapala taj ugovor mene nije obavestila, meni je to glupost, ona je nepoverljiva, želela je da ga proveri još jednom. Ja se nadam, a poznavajući Miljanu, mi smo takva porodica, nama ništa tuđe ne treba, daćemo onome ko je zaslužio. Ali neka ga, neka uzme taj njegov deo makar da uzme svoje dugove. On je uvek u dobrim odnosima sa onima sa kojima ona nije, čim oni raskinu - rekla je Marija, a zatim je i Siniša imao nekoliko reči da uputi svom nesuđenom zetu:

 Više me interesuje da li će sutra kiša da pada nego Zolino učešće tamo. Na njoj je da odluči, ali po mom mišljenju nema tamo nikog ko bi možda bio po mom ukusu. Moja žena je carica i kraljica - rekao je Kulić.

Siniša je dao svoj komentar i na to što je Miljana prekinula trudnoću i odlučila da ne rodi Zolino dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

- Ne znam kako će ljudi da me shvate, ali u svakoj situaciji postoji najbolje rešenje. Iako sam protiv abortusa, mislim da je to bila prava odluka, jer se već jednom opekla. Ja ne vidim njenu budućnost sa Lazarom, a njoj ostanu dva deteta bez oca. Srećan sam što je to tako. Ja sam njima dao novac za narednih sedam dana za život, da bi oni sutradan čekali iz zasede da izađem iz kuće da uzmu novac koji sam ja na sreću poneo sa mnom, tako da su nažalost ostali kratkih rukava - naveo je Siniša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Voja

01.12.2019 16:57

Ala lažu "Gulići".

Odgovori 18 2
goran

02.12.2019 15:24

Ne bi on preziveo tako nizak pritisak.