Starleta krije užasnu tajnu od Dejana: Dalili prete smrću zbog prostitucije, zna imena klijenata ubijene drugarice!

Autor: Ekipa rijalitija

Zadruga

03.12.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević strahuje za svoj život jer je upoznata sa sadržajem telefona svoje prijateljice Slađane Guduraš, koja je tragično stradala pre pet godina, tako što se kolima survala u provaliju. Ove dve starlete su godinama bile bliske, družile su se, delile su i dobro i zlo, pa je bilo logično da su znale sve jedna o drugoj. Slađa se bavila mutnim poslovima, a nije zaostajala ni Dalila, tada pod umetničkim imenom Moreno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević...

Kada je Guduraševa poginula, odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena jer je previše znala.

- Policija je u telefonu pevačice i starlete Slađane Guduraš, koja je 2014. poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Kako se Dalila družila sa njom i jedna drugoj su se poveravale, ona je znala sve detalje "zlatnog" telefona, što je bilo jako loše za nju. Naime, sve ono što se nalazilo u telefonu odavalo je mnoga imena sa javne scene regiona. Mnoga imena iz vrha vlasti koja su koristila usluge poginule starlete i usluge njenih devojaka. Sam podatak da je Slađa možda izgubila život zbog onoga što je znala uteralo je strah u kosti Dalili. Počela je da dobija pretnje koje nisu bile nimalo prijatne - kaže izvor blizak ovoj učesnici rijalitija "Zadruga".

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš
Slađana Guduraš...

Izbrisala je svaki trag da se ikada družila sa Slađom kako je ne bi povezivali sa onim što se nalazi u telefonu

- Ona nije mogla mirno da spava, plašila se za svoj život. Znala je da nije bilo šanse da je Slađa poginula, već da je to uradio neko čije ime se nalazilo u "zlatnom" telefonu ko se plašio da će ga starleta raskrinkati u javnosti. Usledili su pozivi sa nepoznatih brojeva u kojima su Dalili pretili smrću. "Kurvetino, ima da završiš kao tvoja drugarica ukoliko pisneš, nisi svesna da ćeš prođeš i gore od nje. Samo probaj da odaš nešto i presudila si sebi", rekao joj je nepoznat muški glas putem jednog od poziva. Dalili nije padalo na pamet da bilo šta prijavi policiji jer je znala da bi tako još više razljutila razjarene zveri. Danima nije izlazila iz kuće, plašila se da će je ubiti. Izbrisala je svaki trag da se ikada družila sa Guduraševom kako je ne bi povezivali sa onim što se nalazi u telefonu. Ona se i sada plaši da će neko da joj naudi zbog onoga što zna, zbog onoga što krije. Ima traume zbog toga. Dejanu nije ispričala za ove detalje jer ne želi da ga brine, pa on ni ne zna kakve mračne tajne krije njegova žena. Mnogi tvrde da se i Dalilino ime nalazilo među Slađinim devojkama sa kojima je sarađivala, ali to nikada nije dokazano - završava izvor blizak Rijalitiju.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...
Foto: TV Pink/printscreen

Podvodila stripere i striptizete

Dalila Dragojević, tada Mujić, sa 19 godina podvodila je stripere i striptizete za privatne žurke po Bosni.

Kako su ranije mediji navodili, ona je u biznisu sa devojkama i momcima sumnjivog morala bila 2013. godine i tada je sebe promovisala kao menadžerku za striptiz privatne žurke. Zajedno sa njom u poslu je bila pokojna prijateljica, starleta Slađana Guduraš, kao i tadašnji striper Marko Fabricio.

- Ja sam organizator privatnih partija. Marko, Slađa i ja krećemo da radimo partije. Imam dosta prijatelja koji drže klubove. Mene mogu da kontaktiraju svi koji žele da angažuju Marka - pričala je tada Dalila o svojim planovima.

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš
Slađana Guduraš...

Ni reči o Guduraševoj

Dalila Dragojević izbrisala je Slađu Guduraš iz svog života i više ne spominje da su bile najbolje prijateljice.

Iako ju je iskusna starleta uvela u svet poznatih i pomogla joj da se afirmiše, ona je sve to zaboravila.

- Otkako su joj zapretili da će je ukloniti ukoliko spomene sadržaj Slađinog telefona, Dalila se trudi da izbriše bilo kakvo povezivanje sa poginulom drugaricom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
joojoo

03.12.2019 13:59

da li je to ona zvezda DLILA JADNA JE ONA

mika

03.12.2019 14:07

S kim si, takav si.

miško

03.12.2019 14:29

Koleginice?