Mitrovljeva ni ne sluti šta je čeka: Draganin muž i žena njenog ljubavnika ulaze u "Zadrugu"! Siniša: Us*aću se ku*vi u život!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Dragana Mitar nedavno je ponovo kročila na luksuzno imanje u Šimanovcima i postala regularni takmičar treće sezone rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Kako Rijaliti saznaje, Mitrovljeva je mirne glave ušla u rijaliti jer je sud naložio da njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bude isteran iz stana koji je ona dobila na korišćenje zbog sina Jovana. Međutim, Dragana ne zna da je Siniša odlučio da uđe u "Zadrugu 3" i javno dokrajči majku svog deteta. Osim toga, njen ljubavnik Edis Edo Fetić iz Novog Pazara zvani Torta već je ušao u Imaginarijum, ali tu nije kraj iznenađenjima jer se igri priključuje i Edova još uvek zakonita supruga.

Naime, Sinišin stan u Beogradu pre nekoliko meseci dodeljen je Dragani i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša isteran iz stana, te je Mitrovljevoj omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što i planira nakon izlaska iz "Zadruge". Dragutinović je van sebe od besa, a kako saznajemo, planira osvetu u rijalitiju, te pregovara s produkcijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Dragana i Siniša...

- Siniša je poludeo kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da živi tu sa Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cela zgrada čula. Rekao je: "Zbog ku*ve sam ostao bez stana, us*aću joj se u život." Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namerava da se zaustavi, rešen je da joj kad-tad preotme taj stan - objašnjava izvor i navodi da je Siniša uveliko u pregovorima za ulazak u "Zadrugu".

Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo ženu sa Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi

- Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru u Pinku i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mesec dana - navodi dobro obavešten izvor i otkriva da to nije najveći šok koji će Dragana u rijalitiju doživeti.

Edova žena je rekla: Kad se ja pojavim, sve će maske pasti

- Ulazak u "Zadrugu" ugovorio je i Edo Torta, koji se u subotu priključio igri u Imaginarijumu, međutim, po ulasku je negirao vezu s njom, pa su oboje tvrdili da su samo prijatelji. Edo je Draganin dečko, ali je on još pred zakonom oženjen čovek. Njegova supruga takođe pregovara o ulasku, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Beloj kući, pašće krv kad se svi sastanu na jednom mestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je varao ženu s Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: "Kad se ja pojavim, sve će maske pasti" - završava izvor.

RepublikaFoto: printscreen
Edis Fetić...

Podsetimo, Siniša i Dragana rastali su se neslavno nakon druge sezone, kada su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Detalji iz njenog bračnog života privukli su ogromnu pažnju budući da je Dragana pred kamerama priznala da ju je suprug Siniša fizički i psihički zlostavljao, da joj je bio neveran, ali da ga je i ona varala, između ostalih, i sa Pavlom Jovanovićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana: Pljuvao, udarao i vukao za kosu!

Dragana je istakla da je njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović uterao strah u kosti ne samo njoj već i njenoj porodici i prijateljima.

- Prijatelji s kojima pričam ne žele da se eksponiraju. Da li se oni plaše njega, ja ne znam. Moja mama se plaši, on dolazi i preti joj. To psihičko maltretiranje koje sam preživela je strašno, vikao mi je da sam prostitutka. Pljunuo me, uštinuo, udario mi je šamar, pa me je vukao za kosu. Moj sin Jovan je čak i prisustvovao jednoj sceni, vrištao je - priznala je nedavno Dragana sa knedom u grlu.

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic

Siniša brutalno prebio Draganu

Mitrovljeva je priznala da je preživela pravi pakao pored Siniše, koji ju je nakon batina prisiljavao da ostane s njim.

- On me je u maju prošle godine brutalno pretukao! Prijavila sam ga policiji, ali me je kasnije ubedio da odustanem od tužbe. Međutim, ostao je zapisnik i trag o nasilju, koji mogu da aktiviram. Ne bojim se više ničega, imam podršku porodice i prijatelja. Neka uživa sa novom devojkom, neka se razvede i bude slobodan da radi šta želi, ali mene niko više neće ponižavati i maltretirati - rekla je tada zadrugarka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pavle: Edo neće ostaviti četvoro dece zbog Dragane!

Dragana je nedavno predala papire za razvod braka od Dragutinovića i pružila novu šansu bivšem ljubavniku iz Novog Pazara kojeg je upravo Pavle Jovanović prvi razotkrio i ispričao sve o famoznom Edisu iz Novog Pazara.

- Čuo sam da je taj Edo kul lik. Ima dve žene i četvoro dece. Jednom je došao u moj klub i zamolio me da popričamo. Rekao mi je da neće da se razvede, a od drugih ljudi sam čuo da planira da bude sa Draganom i da želi da usvoji njeno dete - pričao je Pavle o gospodinu Torti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miško

03.12.2019 14:27

Dosta nam je nemorala i bluda. Nemojte još povećavati.

Odgovori 11 0
Mak

03.12.2019 16:06

Kao u erotskom filmu.

Odgovori 11 0