Zabrinula fanove: Slavica se dan nakon Zadruge u jezivom izdanju obratila pratiocima, a onda rešila da progovori o svemu što se sinoć desilo sa Miljanom!

Autor: A. POPOVIĆ

Zadruga

04.12.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš se uključila uživo na Instagram pre desetak minuta željna razgovora sa fanovima.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slavica Ćukteraš

Pevačicu nije zabrinjavalo što nije doterana i što je čak veoma prehlađena za javno pokazivanje, te je u takvom izdanju kratko popričala sa pratiocima.

Jednog od njih zanimalo je sta je Miljana Kulić sinoć razgovarala sa njom u Zadruzi gde je Slavica iskoristila priliku da se posle duže pauze promoviše, posebno zbog nove pesme. 

- Pitala sam Miljanu sto pije pivo jer ja ne pijem, a ona je meni rekla da mi se uželela. Morala sam inace sa zadrugarima da razgovaram o necemu bezveznom, jer su mi iz produkcije sugerisali jos na ulasku da ništa ne smem da otkrivam o spoljnom svetu - ispricala je Slavica. 

Foto: instagram.com/printscreen
Slavica Ćukteraš

Pevačica je u odgovorima istakla da ima izuzetno lepo mišljenje o koleginicama Viki Miljkovic i  Ceci Ražnatovic, a rekla je da ne razume odakle nekome vreme i potreba da o ljudima govori loše.

Pevačica je ispričala i da je trenutno jako prehlađena, ali da je nosi dobro raspoloženje zbog odličnih reakcija na novu pesmu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica Ćukteraš

Ona je napomenula i da joj je jasno da je mnogi ne smatraju lepom zenom, ali da je to ne dotice jer voli sebe onakvu kakva jeste. 

Na pitanja da li joj je brak u krizi, Slavica nije odgovorila, iako je nekoliko puta dobila takvo pitanje za kratak vremenski period, koliko je trajalo njeno uključenje putem Instagrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

04.12.2019 19:15

Slavica Ćukteraš je lepa žena. Baš je to kazala moja supruga za vreme Amidži šoua.

Odgovori 12 1